Ostalo

Jake Paul otkrio zašto nije završio Diaza nakon nokdauna: ‘Motor mi se pregrijavao, udarao sam ali nije padao‘

DALLAS, TEXAS - AUGUST 5: (L-R) Jake Paul punches Nate Diaz in their 8-round main-event Cruiserweight bout at Paul vs Diaz at American Airlines Center on August 5, 2023 in Dallas, Texas.,Image: 794835634, License: Rights-managed, Restrictions: FOR EDITORIAL USE ONLY. Icon Sportswire reserves the right to pursue unauthorized users of this image. If you violate our intellectual property you may be liable for: actual damages, loss of income, and profits you derive from the use of this image, and, where appropriate, the costs of collection and/or statutory damages up to $150,000 (USD)., Model Release: no, Credit line: Alejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire/Profimedia

 ALEJANDRO SALAZAR/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/PROFIMEDIA Alejandro Salazar/pximages/icon Sportswire/profimedia
Ostaje otvoreno pitanje gdje će raditi revanš jer Jake predlaže svoj PFL, dok je Diaz rekao da se za tu organizaciju neće boriti

Jučerašnji meč protiv Natea Diaza bio je od krucijalne važnosti za Jakea Paula. Vratio se pobjedama nakon prvog profesionalnog poraza, a da to nije uspio, možda ga više ne bi smo gledali u ringu. Nate Diaz se pokazao kao dosta tvrd protivnik, iako je u petoj rundi bio u nokdaunu.

Upravo je peta runda ona u kojoj je Jake najavljivao da će nokautirati Diaza, ali to mu nije pošlo za rukom. Nasrnuo je na njega nakon brojanja, ali ubrzo je odustao i nastavio raditi taktički. Nakon borbe je otkrio zašto nije išao po finiš:

‘‘Motor mi se počeo pregrijavati jer sam ga počeo udarati sve jače i jače, ali on jednostavno nije padao. Stajao je tamo. Tako da, nisam se htio ispuhati i tako mu dati priliku da pobijedi i pogodi me s nečim. Bio sam strpljiv, bio sam pametan i tražio sam ubojstvo. Na kraju dana, preživio je velike, velike, velike udarce‘‘, rekao je Jake na press konferenciji nakon priredbe.

‘‘Ne znam ni kako je preživio prvu rundu, ali on je pseto koje sam ja šetao. Sigurno je osjetio moju snagu. Vidio sam to tijekom cijele borbe. U prvoj rundi sam mu to vidio u očima, pričali smo tokom cijele borbe. Ova će se borba sigurno dugo pamtiti‘‘, dodao je.

Hoće li se dugo pamtiti ne znamo, ali znamo da su se još u ringu složili da će revanš raditi u MMA-u. Ostaje otvoreno pitanje gdje jer Jake predlaže svoj PFL, dok je Diaz rekao da se za tu organizaciju neće boriti.

Linker
25. travanj 2024 20:25