Ostalo

John Fury oštro po Jonu Jonesu: ‘Tyson Fury će ti razbiti m*da‘

 Screenshot (youtube, Top Rank Boxing)
Jon Jones se ove godine bori sa Stipom Miočićem za titulu UFC prvaka

Tyson Fury (33-0) borit će se s bivšim UFC-ovim prvakom Francisom Ngannouom 28. listopada (10. mjesec) ove godine u Saudijskoj Arabiji. Uoči velikog meča John Fury u intervjuu za SecondsOutLive zaziva meč u oktogonu između Tysona Furyja i Jona Jonesa i uvjeren je u boksačevu pobjedu.

‘‘Tyson to može napraviti. Tyson će ti nabiti m*da u leđa. Nalaktarit će te i napravit će ti 20 šavova na licu. Vjerojatno će ti odgristi i uho‘‘ zaprijetio je John Fury.

Jon Jones ove je godine spektakularno porazio Ciryla Ganea u meču za teškašku titulu ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi, a UFC je već poslao Furyju ponudu za ‘‘hibridni meč‘‘ protiv Jona Jonesa u oktogonu, ali ne čini se izglednim da će je WBC-ov prvak prihvatiti

Fury je samouvjereno izjavio da će poraziti Jona Jonesa i Francisa Ngannoua u istoj večeri, nakon čega ga je UFC-ov predsjednik izazvao na borbu u kavezu s Jonesom, ali Fury inzistira da se meč mora dogoditi u boksačkom ringu.

Jonesa u studenom (11. mjesec) čeka borba sa Stipom Miočićem, bivšim teškaškim prvakom hrvatskog porijekla, tako da će potencijalni ‘‘hibridni meč‘‘ između dvojice teškaša sigurno pričekati još neko vrijeme, ako se uopće i dogodi.

Linker
15. svibanj 2024 22:28