Ostalo

Jorge Masvidal bi se ponovno borio s Benom Askrenom? ‘Dat ću ti revanš i prebiti te s obje ruke iza leđa!‘

Jorge Masvidal i Ben Askren

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘Da sam na njegovom mjestu, tražio bih boksački meč tako da ga ne mogu udariti koljenom u lice‘, rekao je ‘Gamebred‘

Nakon što je u travnju ove godine jednoglasnom sudačkom odlukom izgubio od Gilberta Burnsa, a potom i objesio MMA rukavice o klin, Jorge Masvidal u potpunosti se okrenuo biznisu, odnosno svojoj Gamebred Fighting Championship promociji koja se bavi organizacijom "bare knuckle" mečeva. U jednom od posljednjih istupa, Masvidal je govorio o životu nakon UFC-a, ali se dotaknuo i možebitnog revanša s Benom Askrenom.

"Čuo sam da je Ben Askren rekao da će izaći iz mirovine kako bi se borio sa mnom. Taj tip... Htio je borbu u MMA-u, ali za njegovo dobro, ja bih, da sam na njegovom mjestu, tražio boksački meč tako da ga ne mogu udariti koljenom u lice", rekao je Masvidal uz smijeh za TMZ Sports, aludirajući, dakako, na najbrži nokaut u povijesti UFC-a, odnosno na svoje čuveno leteno koljeno kojim je brutalno "ugasio" upravo Askrena na UFC 239 priredbi u Las Vegasu početkom srpnja 2019 godine.

U završnom dijelu intervjua, Masvidal se i izravno obratio nekadašnjem Bellatorovom i ONE-ovom velteraškom prvaku.

"Hej Ben, prebit ću te s obje ruke iza leđa. Ben je tako loš boksač... i on sam je to priznao. Gledaj, Bene, dat ću ti revanš, ali samo u boksu. Ljudi će gledati jer ga ne mogu udariti koljenom u lice, zar ne? Možda će sada moći postići svoje. Hej, Ben, poljubi me u dupe, izađi iz mirovine, a ja ću te odmah poslati natrag", zaključio je 38-godišnji borac.

Linker
01. svibanj 2024 03:30