Ostalo

Kamaru Usman vrlo hrabro izjavio: ‘Jake Paul može pobijediti Alexa Pereiru. On drži ruke nisko‘

Jake Paul 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
jako teško je zamisliti da Dana White ovo odobri, tako da se ne moramo ni nadati da će do ovoga doći

Jedna od osoba koja ponajviše polarizira borilačku javnost, svakako je Jake Paul. Dok jedni idu ‘‘drvljem i kamenjem‘‘ na njega, govore kako je on sramota za borilački sport, drugi pak hvale njegov boksački napredak i nastupe, pogotovo kada se uzme u obzir da boks trenira svega par godina.

Kako god, Paul u boksačkom ringu niže pobjede, iako uglavnom protiv umirovljenih MMA boraca. Nakon nedavne pobjede nad Mikeom Perryjem, Paul je prozvao UFC-ovog prvaka Alexa Pereiru. Kamaru Usman je rekao da to nije nepobjediv meč za Paula:

‘‘Mislim da se taj meč neće dogoditi. Jake Paul je u posljednje vrijeme tokom promocije svojih borbi rekao puno toga o Dani Whiteu. Imam osjećaj da je to govorio u stilu Colbyja Covingtona, tako da mislim da gospodin Dana nikada neće željeti imati posla s njim‘‘, rekao je Usman u ‘‘Pound4Pound‘‘ podcastu.

‘‘Vjerujem da Alex Pereira može pobijediti Paula, ali također ne mislim da ova borba nije nepobjediva za Paula. Jake Paul je definitivno tamo pokazao nekoliko dobrih stvari, primjerice, prednji direkt i disciplinu. Alex Pereira je dobar u stvarima koje su funkcionirale za Mikea Perryja u toj borbi, ali valja zapamtiti da Alex Pereira također drži ruke jako nisko‘‘, pojasnio je.

Jake je prozvao Pereiru nazvavši ga kraljem UFC-a, te je rekao da upravo zbog toga želi meč protiv njega. Jako teško je zamisliti da Dana White ovo odobri, tako da se ne moramo ni nadati da će do ovoga doći. No, svakako je zanimljivo Usmanovo mišljenje da Jake može pobijediti Pereiru.

Linker
03. rujan 2024 10:41