Ostalo

Trener Jakea Paula šokirao priznanjem: ‘Jake je skinuo 17 kilograma da bi se borio protiv Mikea Perryja‘

Jake Paul

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Sama činjenica da je skinuo 17 kilograma govori u prilog tome da se vrlo vjerojatno borio s fizički manjim protivnikom od sebe

Došao je Jake Paul prošloga tjedna do nove profesionalne pobjede. Nokautom u šestoj rundi svladao je zvijezdu BKFC-a, Mikea Perryja, te tako na svoj rezime dodao još jednog MMA borca. Obećavao je Perry svašta prije borbe, no u ringu se ipak pokazalo da takve stvari nije kadar isporučiti u klasičnom boksu.

Unatoč pobjedi, na Jakea pršte kritike sa svih strana. Jedni ga kritiziraju što se ponovno borio protiv MMA borca a ne klasičnog boksača, dugi ga kritiziraju i govore da nije pokazao zavidnu boksačku vještinu, a treći ga kritiziraju što se ponovno borio s dosta manjim protivnikom od sebe.

Međutim, njegov trener Larry Wade, tvrdi da to nije tako. On je jučer rekao kako je Jake skinuo preko 17 kilograma da bi se borio s Perryjem te subote:

‘‘Jake je imao oko 107 kilograma nekakvih pet tjedana prije borbe. Pitao sam ga u kojoj se ono kategoriji bore, a on mi je odgovorio do 90 kilograma. Tako da, on je izgubio oko 17 kilograma za tu borbu‘‘, rekao je Wade za Most Valuable Promotions.

Sama činjenica da je skinuo 17 kilograma govori u prilog tome da se vrlo vjerojatno borio s fizički manjim protivnikom od sebe, iako za sada nije poznato s koliko je Perry skidao da bi došao do 90.

Također, nije poznato ni koliko je točno Paul vratio kilograma nakon službenog vaganja dan prije meča. Ako je uistinu skinuo ovoliko kilograma, bit će zanimljivo vidjeti koliko je težio u samom ringu, ukoliko se to ikada otkrije očima javnosti.

Linker
30. srpanj 2024 16:39