Ostalo

Khabib silno želi surađivati s Jakeom Paulom: ‘Ponudili smo mu ugovor‘

Jake Paul

 Screenshot (youtube, Jake Paul)
Čelni čovjek Eagle FC promocije, ne taji kako bi rado vidio YouTubera u svojoj organizaciji

Čini se kako je Jake Paul spominjanjem prelaska u MMA, privukao brojne zainteresirane. Scott Coker više puta isticao je kako bi rado imao Paula u Bellatoru, a slične želje ima i Khabib Nurmagomedov te njegova Eagle FC promocija.

Bivši UFC-ov prvak lake kategorije, odnedavno se bacio u posao vođenja MMA promocije, a Jake Paul ime je koje bi gotovo svaki promotor rado imao pod svojim okriljem. Paul je proteklog tjedna poručio Dani White kako je zainteresiran za MMA debi, a rado bi se borio s Conorom McGregorom.

‘‘Dana White, kada budem odrađivao svoj MMA debi, mogao bih skinuti 20 ‘pounda‘ (9.07 kg) i odraditi meč u velter kategoriji. To si UFC borci rade, a mnogi su tako uništili svoja tijela i um. Ali ja ću odraditi meč u srednjoj kategoriji (185 ‘pounda‘). Zdravlje je na prvom mjestu. P.S. Conor hoda s oko 190 ‘pounda‘.‘‘ napisao je Paul putem Twittera.

Khabib Nurmagomedov nadovezao se odgovorom kako su mu vrata Eaglea uvijek otvorena, a Paul je rekao da pristaje, ukoliko će se prvo boriti upravo protiv Khabiba. Naravno da se to neće dogoditi, no Khabib ima ozbiljne namjere po pitanju dovođenja Paula, a to je potvrdio na konferenciji za medije nakon Eagle FC 44 priredbe.

''Ponudili smo mu ugovor i sada čekamo njegov odgovor. Ako je zainteresiran, mi smo tu.'', rekao je Nurmagomedov.

Hoćemo li ikada Jakea Paula gledati u MMA vodama, nameće se pitanje. Međutim, bude li stvarnih ambicija s njegove strane, sigurno je kako zainteresiranih poslodavaca neće nedostajati. Jedini problem je što Paul trenutno zarađuje puno više, nego što mu neka MMA promocija može ponuditi. Međutim, možda mu sportski motivi budu jači od onih financijskih.

Linker
24. travanj 2024 20:26