Ostalo

Khabib u EFC doveo Diega Sancheza pa ga upario s drugim velikim pojačanjem iz UFC-a!?

Diego Sanchez

 screenshot (YouTube, UFC)
Pobjednika prve sezone Ultimate Fightera ipak ćemo nastaviti pratiti u MMA-u

Iako se nakon otkaza iz UFC-a činilo kako će Diego Sanchez krenuti u drugom smjeru te se posvetiti borbama u boksu bez rukavica, ikona slobodne borbe ipak će nastaviti MMA karijeru. Khabib Nurmagomedov poslao mu je ponudu koju prema svemu sudeći nije mogao odbiti, nakon čega je "Nightmare" postavio novim članom njegove promocije Eagle Fighting Championship.

Ta informacije još nije službeno otkrivena od strane promocije, nego ju je zapravo iznio čovjek protiv koga će se Diego boriti u svom prvom nastupu unutar nove promocije. Riječ je o Kevinu Leeju, koji je ranije ovog mjeseca otkriven kao veliko pojačanje EFC-a. U svom razgovoru za BJPenn već je prije par dana bacio bubu u uho.

"Razgovarali su sa mnom o Diegu Sanchezu, tako da je to borba s kojom bih mogao krenuti. Prvi pobjednik Ultimate Fightera poznat je kao netko tko je odrađivao sjajne borbe. Uvijek je spreman ući u otvoreni okršaj, jednostavno znaš kako ćeš od njega dobiti dobru borbu. Nema straha od nikoga i ova borba zapravo ima smisla za obojicu. Vjerojatno ćemo ju dogovoriti", rekao je tim putem Lee.

Jučer je Lee na Instagramu objavio kako je potpisao ugovor te da će se boriti protiv prvog Ultimate Fighter pobjednika, što bi bio upravo Sanchez. No, nedugo nakon što su neki mediji to prenijeli, objavu je uklonio. Vjerojatno je malo požurio, odnosno možemo pretpostaviti kako Sanchez možda još uvijek isti ugovor nije potpisao.

Ipak, gledajući da su se pojavili podaci o datumu i mjestu održavanja borbe, a radi se o 11. ožujku u Miamiju, možemo pretpostaviti kako je službena objava samo pitanje vremena.

Sanchez je nedavno prošao kroz hospitalizaciju nakon jačeg COVID-19 oboljenja, no nedavno je fanova obavijestio kako je zdrav i dobro.

Lee je najavio kako u ovoj promociji, gdje će nastupati u novoj kategoriji do 75 kilograma, namjerava ostvariti svoj puni potencijal. S druge strane, Sanchez vjerojatno pokušava zaraditi koliko još može na račun svog imena, ali i sjajnih rezultata koje je kroz veliku karijeru postigao.

Linker
24. travanj 2024 21:59