Ostalo

Masvidal okrivio suce za poraz od Diaza: ‘Bili su pod utjecajem publike. Meni su dali samo dvije runde, nema šanse‘

Jorge Masvidal 

 RONALD MARTINEZ Getty Images Via Afp
Nismo te večeri gledali veliku boksačku virtuoznost od niti jednog borca, a ova borba je više bila čista zabava za publiku

Jorge Masvidal nije uspio pobijediti Natea Diaza u njihovom boksačkom obračunu protekloga vikenda. Odlične udarce pogađao je Masvidal početkom meča, no nije uspio nokautirati Diaza koji je kasnije stisnuo gas te na kraju slavio većinskom odlukom sudaca.

Nije ovo bila visoka razina boksa, niti se radi o nadolazećim borcima u usponu, no Masvidalu je svakako žao što je na kraju bio ovakav ishod. Na sve to, on je za ovaj poraz okrivio suce koji su, po njemu, uvelike bili pod utjecajem publike koja je bila na strani Diaza:

‘‘Definitivno znam da su suci bili pod velikim utjecajem publike. Puno tih udaraca je završilo na konopcima, taman sam počeo pronalaziti dobar tajming. Bacio bih tri-četiri udarca koji ga ne bi pogodili, a onda bih ga pogodio jednim snažnim udarcem. Kada bih ga uzdrmao i dobro pogodio, on se počeo glupirati. U tijelo sam ga pogodio nebrojeno puta. Suci su mi dali samo dvije runde, nema šanse‘‘, rekao je Masvidal na press konferenciji.

‘‘Od onog što sam vidio, ja sam povrijedio njega više puta nego što je on mene. Imao sam puno čišće udarce, pogotovo u tijelo. On me u tijelo nije pogodio niti jednom. Imao je dobar pritisak, ali niti jednom me nije uzdrmao‘‘, pojasnio je.

Nismo te večeri gledali veliku boksačku virtuoznost od niti jednog borca, a ova borba je više bila čista zabava za publiku. Nakon nje je Diaz rekao da želi Jakea Paula i Leona Edwardsa, a trilogiju s Masvidalom za sada želi ostaviti za neke druge prilike.

Linker
29. kolovoz 2024 07:18