Ostalo

Matt Brown poručio Francisu Ngannouu: ‘Prestani se za******ti okolo i odi zaradi j***ni novac!‘

Matt Brown

 MATT DAVIES/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Matt Davies/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Poznato je da Ngannou želi odraditi boksački meč

Čini se da je Francis Ngannou ozbiljan u namjeri da započne boksačku karijeru, i umjesto da samo juri za velikom borbom protiv jednog od najboljih u teškoj kategoriji, želi se prvo isprobati u borbi za zagrijavanje za svoj profesionalni debi.

Prema veteranu UFC-ove velter kategorije i poznatom boksačkom entuzijastu Mattu Brownu, to bi mogla biti katastrofa koja se treba dogoditi svaki čas jer usprkos svom oružju koje Ngannou posjeduje u MMA-u, nema apsolutno nikakvih podataka koji bi dokazali da će biti i približno jednako uspješan u nekom drugom borilačkom sportu. Iz tih razloga, Brown savjetuje Ngannoua da odustane od ideje da se suoči s nekim nepoznatim, ali iskusnijim teškašem koji bi ga potencijalno mogao pobijediti i samo potraži veliki meč protiv imena kao što su Tyson Fury, Anthony Joshua ili Deontay Wilder.

"Mora zaraditi veliki novac. Zvuči kao da možda želi biti ozbiljan profesionalni boksač, ako govori o borbi za zagrijavanje kako bi ušao u nju. Pretpostavljam da je to drugačiji put, ali sada riskirate. Možda nisi tako dobar. ti ne znaš kakav si. Nisi j****o boksao, brate. Prestani se za******ti okolo i uzmi velik novac!", poručio je Brown.

Ngannou je više puta izjavio da je oduvijek sanjao o prelasku u boks i da je to zapravo bio sport u kojem se prvo htio okušati prije nego što se iskušao u MMA-ju. Očito je postigao veliki uspjeh u UFC-u gdje je vladao kao prvak u teškoj kategoriji prije nego što je napustio promociju kao slobodan borac prije potpisivanja unosnog novog ugovora s PFL-om. Kao dio svog ugovora sa svojim novim MMA domom, Ngannou može slobodno ugovarati boksačke mečeve i očekuje se da će debitirati prije kraja 2023. godine.

Ngannou je također nastavio prozivke s borcima poput Furyja na društvenim mrežama, koji se činio kao protivnik kojeg je najviše želio čak i dok se još natjecao u UFC-u, a hoće li se ta borba ikada dogoditi, trebali bismo saznati nakon svih raspleta u vrhu boksačkog svijeta.

Linker
25. travanj 2024 06:47