Ostalo

McGregor opleo po Dagestancima zbog steroida: ‘Licemjeri najvišeg reda! Abdulmanap se okreće u grobu!‘

Conor McGregor

 BRIAN LAWLESS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Brian Lawless/pa Images/profimedia
Vijest o pozitivnom doping testu Usmana Nurmagomedova izazvala je likovanje od strane irskog borca

Prošlog je vikendom javnim prostorom poprilično glasno odjeknula vijest kako je Usman Nurmagomedov, prvak Bellatorove lake kategorije, pao na doping testu. Khabibov rođak kažnjen je sa šestomjesečnom suspenzijom i prijeti mu oduzimanje pojasa, a jedan od onih kojima je ta informacija, nogometnim rječnikom govoreći, sjela "na volej" je, dakako - Conor McGregor. Bivši UFC-ov prvak reagirao je nizom objava na Twitteru u kojima se naslađivao novonastalom situacijom, ali i žestoko opleo po dagestanskim borcima.

"Nisam bio nimalo iznenađen kad sam čuo da je jedan član tima Nurmagomedov pozitivan na steroide", napisao je McGregor, pa dodao: "Licemjeri najvišeg reda!".

Nije se tu, međutim "Notorious" zaustavio pa je tako u sljedećoj objavi napisao: "Mozgovi veličine graška rođeni na steroidima", a onda otišao i korak dalje: "Alahova sramota visi nad klanom Nurmagomedov. Varalice! Abdulmanap se okreće u grobu!"

Seriju predmetnih objava McGregor je, kao i mnogo puta ranije, naknadno obrisao, no internet, kao što je dobro poznato, nikad ne zaboravlja. Brojni tviteraši pročitali su njegove poruke, a iste su se vrlo brzo našle u fokusu medija, pa je tako MMA Mania među prvima prenijela sve navedene objave.

Linker
27. travanj 2024 08:03