Ostalo

Mike Perry uhićen na Floridi: Bio je drzak prema policajcu, pogledajte službeni razlog uhićenja

Mike ”The Platinum” Perry

 SLUžBENA FOTOGRAFIJA POLICIJE OKRUGA CLERMONT
Perry je poznat kao kontroverzna ličnost, a to je dokazao i ovoga puta

Veteran UFC-a i trenutno glavno lice BKFC-a, Mike Perry, ponovno je podigao prašinu – ovaj put ne u ringu, već na cestama Floride. Naime, Perry je nedavno uhićen pod optužbom za vožnju pod utjecajem alkohola, nakon što je odbio potpisati prekršajni nalog kojim bi se obvezao na sudski poziv u svojoj matičnoj državi.

Prema izvješću Ureda šerifa okruga Lake, Perry je zaustavljen 12. listopada u 1:04 ujutro od strane policije okruga Clermont,, nekih 40 kilometara zapadno od Orlanda. Nakon što je pritvoren u 4:36, pušten je na slobodu pet sati kasnije uz jamčevinu od 1.500 dolara.

Policijski izvještaj dodatno otkriva detalje neugodnog susreta – Perry je vozio 20 milja na sat iznad ograničenja brzine, a policajac koji ga je zaustavio odmah je osjetio miris alkohola iz vozila. Perry je, međutim, odbio priznati da je pio, a kad mu je policajac rekao da mu govor djeluje "spor", Perry mu je drsko uzvratio: "Tvoj govor je prebrz." Uslijedilo je odbijanje alkotesta i testiranja trijeznosti, zbog čega je Perry priveden, a zatim ponovno odbio potpisati prekršajni nalog, što je rezultiralo dodatnom optužbom.

Dok se Perry priprema za sudsko ročište 30. listopada, njegova sportska karijera donosi kontrast ovoj epizodi. Iako se posljednjih mjeseci maknuo iz ringa BKFC-a, Perry je ostavio snažan dojam prošle godine kao "Kralj nasilja", brutalno završivši Eddieja Alvareza. Njegova borba s Thiagom Alvesom završila je još jednim tehničkim nokautom u travnju ove godine.

No, Perry se upustio i u boksačku avanturu ovog ljeta, boreći se protiv Jakea Paula, gdje je izgubio tehničkim nokautom u šestoj rundi. Uslijedio je još jedan dramatičan trenutak – Conor McGregor, suvlasnik BKFC-a, javno ga je "otpustio" iz organizacije nakon tog poraza. Međutim, čini se da Perryjeve borbene dane u BKFC-u još uvijek nisu odbrojane.

"Mike je otpušten, ali smo u pregovorima," izjavio je McGregor proteklog vikenda, dodajući kako ga je Redneck Mundell prozvao. "Bojio se Mundella. Morali smo mu dati neku ‘trešnjicu‘ u obliku titule ‘Kralja nasilja‘, ali on nikada nije bio pravi prvak. Sad ćemo vidjeti kako će Perry odgovoriti."

Dok Perryjeva budućnost na cesti možda izgleda nesigurna, njegov povratak u borilački svijet, uz sav prateći kaos, još uvijek nosi neizvjesnost i intrigantnu nepredvidljivost koja ga čini magnetom za publiku.

Linker
15. listopad 2024 23:10