Ostalo

(VIDEO) ‘Oni su grupa ped**a. Privode me jer ne želim odraditi alkotest‘: Pogledajte kako je priveden Mike Perry

Uhićenje Mikea Perryja

 Screenshot (twitter, Tmz)
TMZ je javno objavio snimku uhićenja poznatog borca Mikea Perryja

Prekjučer smo pisali o uhićenju Mikea Perryja. Nekadašnji UFC-ov borac i trenutno jedan od najpopularnijih boraca BKFC organizacije, uhićen je na cestama Floride pod optužbom za vožnju pod utjecajem alkohola.

Perry je uhićen jer je odbijao potpisati prekršajni nalog kojim bi se obvezao na sudski poziv, odbijao je alkotest, vozio je 32 km/h iznad dopuštenog ograničenja, poricao je konzumaciju alkohola iako je policajac osjetio miris alkohola. Uz sve to, Perry je tijekom uhićenja vrijeđao policajce homofobnim izrazima.

"Privode me jer ne želim raditi glupi alkotest. Opusti se dušo, brzo ću doći kući. Oni znaju točno tko sam, ali su ljuti. Nek‘ se nosi ovi pe**ri, grupa ped**a. Oni su grupa ped**a.", govorio je Perry dok se obraćao svojoj ženi Latory, a tijekom procesa uhićenja Mike Perry je imao još jedan neslavan ispad. Naime, "Platinum" je iz svog džepa izvadio nekakav račun, a zatim je poručio policajcu:

"Pogledaj ovaj račun. Tvoja žena nema sranja koja koštaju toliko. Što kažeš na to, pič**ce? Stavi to sranje na Instagram, ped**u. Vi ste grupa ped**a.", riječi su kojima je Perry izvrijeđao policajce koji su samo obavljali svoj posao i s razlogom su ga isključili iz prometa. Snimku uhićenja možete pogledati pri dnu ovog teksta.

Perry je jutro poslije pušten iz pritvora uz jamčevinu koja je iznosila 1500 američkih dolara, a 30. listopada (10. mjesec) morat će se pojaviti na sudu zbog saslušanja i određivanja kazne za prekršaje koje je počinio. Prijeti mu kazna do 500 dolara, a u slučaju da mu bude izrečena zatvorska kazna, maksimalni period koji Perry može provesti iza rešetaka iznosi 60 dana. Ali, minimalne, gotovo nepostojeće su šanse da Perry završi u zatvoru. Nakon što se otrijeznio i napustio pritvor, a vjerojatno i pogledao snimku svog uhićenja, Perry se javno oglasio putem društvenih mreža i uputio je podulju ispriku policajcima koje je izvrijeđao tijekom uhićenja.

"Pišem ovo da bih iskazao svoje najdublje isprike zbog nedoličnog i nepoštivajućeg jezika koji sam koristio obraćajući se članovima policijske postaje u Clermontu. Shvaćam da su moje riječi bile bolne i uvredljive te iskreno žalim zbog toga. Razumijem važnost i težinu posla koji obavljaju policajci da bi zadržali našu zajednicu sigurnom i istinski cijenim posvećenost i žrtvu koja dolazi s tim poslom. Moje ponašanje je neoprostivo i preuzimam punu odgovornost za svoje postupke.", između ostalog napisao je Perry i obećao je kako će dati sve od sebe da se nešto ovakvo ne ponovi. Sudeći prema načinu na koji je napisao objavu, Perryju je netko složio predložak prema kojem je pisao ispriku jer je zaboravio izbacit dio upute koja se nalazila u zagradi.

"Platinum" je svoj posljednji borilački nastup odradio u sedmom mjesecu ove godine. Tehničkim nokautom u šestoj rundi izgubio je u boksačkom meču protiv Jakea Paula, a bio je to Perryjev drugi nastup u ovoj kalendarskoj godini. Krajem travnja (4. mjesec) tehničkim nokautom porazio je Thiaga Alvesa, ali u boksu bez rukavica. Perry trenutno nema ugovoren sljedeći nastup.

Linker
17. listopad 2024 07:59