Ostalo

Nakon boksačkog meča nastao veliki metež i tuča u publici, jedan fan nokautiran stolicom

General view of Ellis Zorro against Hosea Burton in the Vacant WBO European Cruiserweight Championship bout at York Hall, London.

 STEVEN PASTON/PA IMAGES/PROFIMEDIA Steven Paston/pa Images/profimedia
Nije najjasnije tko je započeo tuču

Iako bi čovjek pomislio da se ne bi trebalo dogoditi ništa skandalozno, prevario bi se. Ovakve scene dolaze nam iz Engleske gdje se činilo da je gledatelj pao u nesvijest zbog izbijene tuče nakon što je Ellis Zorro pobijedio Hoseu Burtona. Publika u York Hallu zavladala je kaosom nakon što je Zorro nokautirao Burtona, koji je rođak Tysona Furyja. Na kraju borbe mogli su se vidjeti navijači kako se tuku u sjedećim dijelovima arene, a snimka incidenta prikazuje bacanje stolaca u nevjerojatnim scenama.

Vidi se kako se redari otimaju pokušavajući staviti situaciju pod kontrolu. Pojedini fanovi pokušali su pobjeći s mjesta događaja kako ne bi stradali, međutim, tada se vidi kako jedan navijač pada u nesvijest nakon što mu je u glavu doletjela stolica koji je bačena iz blizine ringa. Čovjek je vikao na ljude koji su bacali sjedala, ali je tada bio udaren.

Pao je na tlo, a zaštitar je privukao pozornost te je kamera je ubrzo otišla iz kadra osobe, koja je viđena kako leži na leđima nakon što je udarena u glavu.

Moglo se vidjeti druge gledatelj kako mole da se bacanje stolica zaustavi dok se čovjeku pružala pomoć. Čini se da je jedna osoba bila suzdržana od pokušaja suočavanja s krivcem.

Snimku je snimio obožavatelj koji je gledao iz jedne od gornjih galerija u York Hallu, Bethnal Green. Timovi obaju boraca promatrali su kako se kaos razvija, dok su se čule vulgarnosti kako su oni koji su bili uključeni.

Nejasno je što je počelo tuču. Snimka pokazuje da je sve brzo eskaliralo, a zaštitari su se borili da sve drže pod kontrolom. Scene su pokvarile izvrsnu povratničku pobjedu Zorroa. Činilo se da se 30-godišnjak muči sve do sedme runde, kada je uhvatio Burtona fantastičnom desnom rukom i poslao ga na pod.

Linker
24. travanj 2024 15:30