UFC

(VIDEO) Pokušaj ‘pranka‘ s UFC-ovim borcem umalo je loše završio: Jamahal Hill nasrnuo na YouTubera

Jamahal Hill nasrće na YouTubera

 Screenshot (instagram, Imreddttv)
UFC-ov poluteškaš našao se u središtu šale koju mu je smjestio njegov menadžer

Jedan od zanimljivijih nadolazećih boraca UFC-ove poluteške kategorije svakako je Jamahal Hill (10-1-0, 1 NC, 4-1 UFC). 30-godišnji borac nadimka ''Sweet Dreams'', tri od četiri UFC pobjede upisao je nokautom, dok je Darko Stošić jedini borac kojeg pod okriljem UFC-a nije porazio prekidom.

Paul Craig prošle godine nakratko je zaustavio Hillov uspon, ali američki borac nanizao je dvije pobjede nakon poraza od Craiga. Hill je trenutno deseti u poretku izazivača unutar UFC-ove poluteške kategorije, a 6. kolovoza (osmi mjesec) čeka ga borba protiv Thiaga Santosa, šestorangiranog izazivača poluteške kategorije.

Sa svojih 193 centimetara visine, dugim rukama i impoznantnom fizičkom građom, Hill je zastrašujuća pojava unutar kaveza, a naročito na ulici, među ''običnim smrtnicima''. To nije spriječilo YouTubera poznatog pod nazivom ''ImReddttv'' da odradi ''prank'' (podvalu). U dogovoru s Hillovim menadžerom Brianom Butlerom-Au, spomenuti YouTuber došao je provocirati Hilla, a sve je zabilježeno kamerom.

Nije dugo trebalo da Hill nasrne na muškarca koji ga je provocirao u sklopu podvale, a menadžer UFC-ova poluteškaša pravovremeno je reagirao spriječivši svog borca da možda i uputi nekoliko udaraca.

''ImReddttv'' vidno se preplašio i odmah je počeo uzvikivati da se radi o ''pranku''. Hill je na koncu podijelio taj video na svom Instagramu profilu te je najavio kako rat ''prankovima'' započinje.

Radi li se o namještaljci i unaprijed dogovorenoj situaciji sa svim uključenim akterima ili je Hill uistinu nasjeo na ovo, prosudite sami.

Linker
25. travanj 2024 17:14