Ostalo

Ngannouov trener otkrio: Francisa najviše zanima Deontay Wilder, no tu su i neka druga imena‘

Francis Ngannou

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Svjesni su da će borbu protiv Tysona Furyja jako teško dobiti u ovom trenutku, tako da moraju malo korigirati narativ

Francis Ngannou je jasno i glasno obznanio da ga od sada zanima samo boks. Iako nije zauvijek zatvorio vrata MMA-u, nije tajna da će sada tražiti boksačke mečeve protiv poznatih boksača gdje je realno i najveća zarada. Dio UFC-a nije od sredine dvanaestog mjeseca, tako da je slobodan borac i može se boriti gdje god želi.

Već dugo Francis priželjkuje borbu protiv Tysona Furyja, no pitanje je koliko je realno da ćemo ju toliko skoro gledati. Fury trenutno s Usykom pregovara najveću borbu unazad dosta godina, a prvak će ujediniti pojaseve u teškoj kategoriji. S obzirom na sve to, Ngannou mora tražiti neku alternativu, a dobru je ponudio Deontay Wilder. To je komentirao i Eric Nicksick, Ngannouov trener:

‘‘Cijeli prošli tjedan smo razgovarali kako sad želimo prvo raditi boks. To mi zvuči kao nešto što Francis želi. Pričali smo o nekoliko različitih trenera boksa koje bi mogli pokušati dovesti, ili o lokacijama na koje bi mi mogli ići. Također i o prilici da se borimo s Deontayjom Wilderom. Anthony Joshua je također ime‘‘, rekao je Nicksick za MMA Junkie Radio.

‘‘Govorio je o Tysonu Fruyju, kao i o Andyju Ruizu. Čuo sam sva ta imena da su iskočila tokom razgovora. Ali ono koje Francisu zvuči najintrigantnije jest ono Wilderovo. Moramo vidjeti kako će se to sve odviti, no meni je samo drago da se Francis vratio doma u svoju dvoranu‘‘, dodao je.

Od nedavno je i Wilder slobodan borac, tako da njegovo ime za sada zvuči najrealnije. Fury bi mogao jedino u slučaju da mu propadne sve oko borbe s Usykom, no s obzirom koliko se novca vrti oko te borbe, teško da će propasti.

Linker
20. travanj 2024 04:18