Ostalo

Wilder odgovorio Chaelu Sonnenu: ‘Tko je uopće taj tip? Kada ste uspješni kao ja, ne slušate plač takvih jadnika‘

Wilder i Sonnen

 Screenshot (youtube, Cigar Talk, Chael Sonnen)
Sonnen je neki dan iskritizirao Wilderov prijedlog te ga je u jednom trenutku nazvao i kukavicom, što nikak nije sjelo bivšem prvaku

Neki dan je Deontay Wilder pred bivšeg UFC prvaka Francisa Ngannoua stavio jednu zanimljivu ponudu. Podsjećamo, Wilder je Ngannou predožio dva meča; jedan u boksu i jedan u MMA-u. Francis je objeručke prihvatio Wilderov prijedlog, uz napomenu da ga od sada zanima samo boks.

Kako to obično biva u borilačkom svijetu, svoj komentar na cijelu priču je dao i Chael Sonnen. On je Wildera nazvao kukavicom i glupanom jer je ovaj predložio da s Ngannouom prvo radi boksački meč, a zatim onaj u MMA-u. Na takve riječi je reagirao i sam Wilder, a naravno da ništa lijepo nije imao za reći:

‘‘Tko je uopće taj tip? Kada ste uspješni kao ja, ne slušate šuškanja i šapat tih jadnika koji stalno plaču. Ne slušam te stvari uopće. Putovao sam jako puno, dogovorio sam jako puno poslova. Ja hranim svoju obitelj. Ne sjedim okolo i ne brinem se oko budalaština i zvukova koje glupi ljudi proizvode‘‘, rekao je Wilder za 78SPORTSTV.

‘‘Ja ne zarađujem novac od budalaština, tako da me one ni ne zabavljaju. Ali možda i ja pokrenem svoj podcast i možda počnem zarađivati neki novac od YouTubea‘‘, dodao je Wilder.

Chael Sonnen je od borilačke mirovine postao jedan od najvećih YouTube lica kada je u pitanju sadržaj povezan s borilačkim sportovima, a također je jedan od tipova koji se ne boji javno reći svoje mišljenje i prozivati druge ljude.

Kako god, Wilder bi definitivno bio odlična opcija za Ngannoua u ovom trenutku s obzirom da se Fury trenutno dogovara s Usykom oko njihovog međusobnog meča. Velike su šanse da će se meč i realizirati, tako da Ngannou mora tražiti neku drugu opciju.

Linker
20. travanj 2024 15:52