Ostalo

Ostovich se obratila svim 'čudacima' koji je nagovaraju da otvori profil na stranici na odrasle

Rachael Ostovich
 Instagram
Nakon što je otkriveno kako napušta UFC, Rachael Ostovich susrela se s vrlo neugodnim komentarima

Porazom od Gine Mazany na posljednje održanoj UFC priredbi, završila je epizoda Rachael Ostovich u najvećoj svjetskoj MMA promociji. Po mnogima najatraktivnija borkinja svijeta nije uspjela ostvariti svoje ambicije, ali kroz vrijeme u UFC-u uspjela je postati poznato MMA ime.

Ipak, nakon što je postalo poznato kako više nije dio UFC-a, počela se u sve većem broju susretati s komentarima kakvi su zapravo tu već neko vrijeme te s kakvima se svakodnevno bore još neke borkinje poput Paige VanZant. Kao idući savjet za karijeru mnogi pozivaju na Rachaelino otvaranje profila na web stranici Only Fans. Za one koji nisu upoznati s tim, riječ je o stranici na kojoj osobe mogu postavljati sadržaje koji su vidljivi samo onima koji su na njihov sadržaj pretplaćeni. To ne moraju u pravili biti erotski sadržaji, iako je po tome Only Fans najpoznatiji, a neke poznate borkinje poput Jessice Penne ili Bec Rawlings upravo koriste Only Fans za dodatnu zaradu.

No, Ostovich nema namjeru baciti se na tako nešto i ljutito je reagirala prema onima koji je na to pozivaju.

"Ako netko na tako nečemu zarađuje novce... Samo tako nastavi curo. No, svi vi čudaci koji govorite da je 'OF' moja jedina preostala opcija, možete me poljubiti u dupe", napisala je Ostovich na Twitteru.

Ipak, neugodni komentari nastavili su se i nakon toga izmjenjivati s porukama podrške njenih fanova, a neki su nastavili tvrditi kako će s vremenom profil na spomenutoj stranici pokrenuti.

"Ako ga jednog dana i napravim to će biti pod mojim uvjetima, a ne zbog toga što vi to tražite. Napravit ću ono što želim i to onda kada želim", napisala je, dodavši poruku svima onima koji je nagovaraju na OnlyFans kako je objavila svoj kalendar.

Gledajući da na Instagramu ima gotovo 800 tisuća pratitelja, Rachael uistinu nije potrebna neka takva opcija. Već na račun broja fanova na toj društvenoj mreži može jako dobro zarađivati, ali nema sumnje kako će 29-godišnjakinja s Havaja dobiti i neke unose ponude za nastavak MMA karijere, u kojoj je do sada upisala četiri pobjede i šest poraza, u borilištima Invicte i UFC-a.

Rachael je napustila UFC, za nastupe u kojem realno nije niti imala kvalitetu, ali je vrijeme u promociji itekako dobro iskoristila za stvoriti svoj brand.

Linker
22. travanj 2024 21:32