Ostalo

PFL-ov čelnik želi ugovoriti MMA borbu između Diaza i Jakea Paula: Otkrio je koliko novca nude Diazu, cifra je ogromna

Nate Diaz (lijevo) vs. Jake Paul (desno)

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nate Diaz ima priliku revanširati se Jakeu Paulu za poraz koji je upisao ranije ove godine

Jake Paul početkom osmog mjeseca ove godine porazio je Natea Diaza u boksačkom meču. Bila je to jedna od većih Paulovih pobjeda u dosadašnjoj boksačkoj karijeri, iako je i Diaz MMA borac, bez prethodnog profesionalnog boksačkog iskustva.

Unatoč tome, Diaz je uvijek bio na glasu kao jedan od boljih boksača među MMA borcima, a njegova čvrstoća i kondicijska sprema uvijek ga čine nezgodnim i teškim protivnikom. Paul je ipak došao do pobjede jednoglasnom odlukom sudaca, a Diaz bi mogao dobiti priliku revanširati se i to unutar kaveza!

Jake Paul spreman je odraditi MMA debi pod okriljem PFL-a, a Donn Davis kao jedan od čelnih ljudi PFL-a otkrio je kako imaju spremnu ponudu za Natea Diaza. Davis je više informacija otkrio gostujući u MMA Houru kod Ariela Helwanija.

‘‘Mi poštujemo Natea. Ako on pristane na tu borbu, fanovi će biti jako sretni, a i mi bismo voljeli da Diaz pristane odraditi taj meč. Nudimo mu više novca od svih ostalih organizacija, jer radi se o poštovanju. Nate može raditi što poželi, ali želim dati do znanja da smo otvoreni za suradnju. Ono što želim reći jest: Nudimo 15 milijuna dolara i Jakea Paula, a imamo i svu potrebnu infrastrukturu u PFL-u. S nama je lako surađivati. Od 10 do 15 milijuna, samo mu dajem do znanja, raspon je tu. Postoji viša granica raspona i niža granica raspona. Svjetla su upaljena (ponuda je na stolu, op.a.).‘‘, riječi su Donna Davisa.

Ukoliko PFL uistinu nudi ovu svotu novca, radi se o jako ozbiljnoj ponudi i PFL želi pokazati kako su spremni za velike stvari. Sada je Nate Diaz na potezu, a sumnjamo da će ostati imun na takvu ponudu, ako je ponuda stvarna. MMA borba između Diaza i Paula sigurno bi privukla velik interes šire publike te bi imala velik značaj za dodatni rast PFL-a.

Linker
02. svibanj 2024 16:57