Ostalo

Predsjednik BKFC-a potvrdio: ‘Činimo sve da dovedemo Diaza, želimo borbu protiv Perryja‘

Diaz i Perry

 Screenshot (youtube, Ufc, Bkfc)
Rekao i da je borba protiv Perryja san svakog fana

Prošlog vikenda na UFC 279 priredbi Nate Diaz odradio je svoj posljednji nastup za UFC te je gotovo sigurno da ugovor neće produžiti nego da će potražiti sreću negdje drugdje. Puno se govorilo o boksu i mečevima protiv Jakea Paula, ali s obzirom na vijesti koje ovih dana pristižu, Diaz će moći birati gdje će nastaviti svoju karijeru.

Sigurno je Diazu jedna od opcija BKFC, a njihov predsjednik je to i potvrdio. Naime, David Feldman neki dan je gostovao u ‘The Bare Knuckle Showu‘ gdje je rekao kako on i organizacija ‘čine sve što mogu‘ kako bi Diaza doveli pod svoje okrilje i dogovorili meč protiv Mikea Perryja.

‘‘Ne mogu vam reći dolazi li kod nas ili ne, ali mogu vam reći da ga želimo ovdje u BKFC-u. Učinit ćemo sve što možemo da ga dovedemo tu kod nas. Nate Diaz je apsolutno na radaru, agresivno ćemo napraviti potez prema njemu. Znam da ima nešto drugo što radi u ovom trenutku, ali imam osjećaj da nakon što obavim neke razgovore, da ćemo napraviti značajnu ponudu‘‘, rekao je Feldman.

‘‘Poštujemo UFC-ovu želju da produže ugovor s njim, ali mi idemo po Natea Diaza. Sto posto idemo po njega. Mislim da bi fanovi htjeli gledati slične osobnosti, dva tipa koja se ne prestaju boriti. Nate Diaz protiv Mikea Perryja je san svakog fana. Svi bi platili da gledaju tu borbu‘‘, zaključio je.

Diazova budućnost još je nepoznanica, no ukoliko BKFC uistinu ponudi toliko dobar novac, ne sumnjamo kako ćemo ga gledati kako bez rukavica ulazi u borilište.

Linker
20. travanj 2024 15:46