Ostalo

Pudzianowski savladao Milanovića, sudac napravio nevjerojatnu pogrešku

Mariusz Pudzianowski
 Ksw
Glavna borba KSW 59 priredbe donijela je ekspresnu pobjedu Mariusza Pudzianowskog

Kad je Nikola Milanović samo koji sat ranije prihvatio borbu protiv Mariusza Pudzianowskog, bilo je jasno da hrabri srpski teškaš neće imati puno šanse. No, nakon njegovog poraza ostati će pomalo gorki okus, budući da je Milanović od strane suca onemogućen u pokušaju da nešto napraviti. Pudzianowski je trijumfirao u ovoj borbi, no ne možemo ne pitati se što bi se dogodilo da nije bilo nevjerojatnog sudačkog propusta.

Borba ova dva teškaša krenula je na distanci, odakle su obojica tek stidljivo bacili koji udarac. Nakon nešto manje od jedne minute distanca se skratila, a Milanović se jako dobro snalazi. Hvata nogu Poljaka i kreće u rušenje. Izgledalo je to jako dobro, sve dok se Pudzianowski nije uhvatio za ogradu borilišta. Sudac to nije vidio ili je odlučio da neće reagirati, iako je isto donijelo kraj borbe. Nekad najjači čovjek svijeta obranio je na taj način rušenje i završio u gornjoj poziciji, odakle je udarcima završio borbu protiv ipak nespremnog Milanovića.

U sunaslovnoj borbi priredbe, Antun Račić je nakon pet rundi vrlo zanimljive borbe poražen od novog KSW prvaka bantam kategorije, Sebastiana Przybysa. Izvještaj te borbe pročitajte OVDJE.

Do nove pobjede došao je Damian Janikowski, koji je prekidom u drugoj rundi savladao Jasona Radcliffea, a Michal Pietrzak podijeljenom je odlukom bio bolji od Krystiana Kaszubowskog, u borbi dva bivša protivnika Roberta Soldića.

Impresivnim debijem u KSW-u može se pohvaliti Darko Stošić, koji je borbu protiv Michala Wlodareka završio u drugoj rundi. Izvještaj pročitajte OVDJE.

Lusakz Rajewski u još jednoj uzbudljivoj borbi savladao je Konrada Dyrschku, dok je Adrian Bartosiński prekidom pred sam kraj borbe bio bolji od Lionela Padille.

Crnogorac Savo Lazić niti u svom drugom KSW nastupu nije uspio doći do trijumfa. Ovog puta se hrabro tri runde nosio sa Sebastianom Rajewskim, no na kraju je morao priznati da je Poljak bio bolji. Izvještaj pročitajte OVDJE.

Linker
18. travanj 2024 20:45