Ostalo

Randy Couture: ‘Potpisom Francisa Ngannoua smo postali druga najbolja MMA promocija svijeta‘

Francis Ngannou

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Ponovno je rekao kako u PFL-ovom kavezu želi gledati obračun između Ngannoua i Delije

Francis Ngannou je sada i službeno dio PFL-a, ali puno toga je i dalje nepoznanica. Zna se da će debitirati sredinom 2024. godine i da će se natjecati u posebnoj PPV ‘‘superfight‘‘ kategoriji, a osim toga je sve ostalo pomalo u magli. Nakon propalih pregovora s ostalima je izabrao PFL, a bit će zanimljivo pratiti razvoj situacije.

PFL-ov komentator i zaštitno lice Randy Couture smatra da je ovim potezom PFL napravio veliku stvar za organizaciju. Ne samo veliku stvar, nego je i rekao kako su oni sada druga najbolja MMA promocija svijeta:

‘‘Ovo je jako uzbudljivo. Naš brend i promocija je eksplodirala. Očita je stvar da smo sada na drugom mjestu u MMA svijetu, a to je jako zanimljivo. Upravo smo pokrenuli ‘PFL Europe‘ i imali dvije priredbe koje su odmah rasprodane. Francisa smo stavili u poseban PPV model koji starta iduće godine, a sada je i na čelu ‘PFL Africa‘. Kompanija je eksplodirala u pravom smjeru. Razgovarali smo i o pokretanju ‘PFL Australia‘ s gospodom iz Australije, zanimljvio je biti dio ovoga‘‘, rekao je Couture za Just Scrap Radio.

‘‘Prošle godine smo vidjeli Antu Deliju koji je osvojio turnir, a u trenutku kad je došao kod nas su ga lovili i Bellator i UFC. On je izabrao PFL. Izgleda odlično jer dolazi iz Cro Copovog kampa, a volio bih gledati njega i Francisa‘‘, dodao je.

Teško je reći tko je odmah iza UFC-a, no PFL radi jako dobar posao. Također, ideja da se Ngannou i Delija bore je vjerojatno domaćim fanovima jako primamljiva, a na PFL-u je da napravi idući potez.

Linker
25. travanj 2024 19:01