Ostalo

Reug Reug već idućeg tjedna u novom ONE nastupu, na istoj priredbi i Eddie Alvarez

Oumar Kane
 screenshot (YouTube, ONE)
Senegalski teškaš vrlo brzo će krenuti po svoju četvrtu profesionalnu MMA pobjedu

Nakon što je ONE on TNT 4 priredba, koja se održava 28. travnja, doživjela neke promjene na popisu borbi, vodstvo singapurske promocije pobrinulo se riješiti stvar ugovaranjem dvije borbe, čime je ova priredba došla do brojke od šest okršaja.

Tek što je početkom mjeseca ekspresnom pobjedom nad Patrickom Schmidom došao do omjera 3-0, Oumar Kane, senegalski hrvač poznatiji pod nadimkom Reug Reug, krenut će po novi trijumf. Ovog puta suprotstavit će mu se borac istog omjera pobjeda i poraza. Radi se o Bjelorusu Kirilu Grishenku, koju je sve svoje dosadašnje pobjede ostvario prekidom u prvoj rundi. Kaneu će ovo biti ujedno i treća borba u ONE-u, nakon što krajem siječnja bio bolji od Alaina Ngalanija.

No, još zanimljivije zvuči povratak još jednog borca koji je nastupio na ONE on TNT 1. To je Eddie Alvarez, tim putem diskvalificiran zbog nedozvoljenih udaraca laktovima u potiljak, a ta odluka iz njegove borbe protiv Iurija Lapicusa je podijelila MMA zajednicu. Ona nije promijenjena, a Eddie je odlučio gorak okus isprati novom borbom.

Njega čeka pobjednik borbe između Marata Gafurova i Ok Rae Youna, koja će biti prikazana u noći sa srijede na četvrtak. Kažemo prikazana, budući da je riječ o borbi s ONE on TNT 3 priredbe, čije su borbe održane i snimljene još prošlog tjedna, ali rezultati se drže u tajnosti. Alvarez naravno zna za kojeg se protivnika sprema, no mi ćemo to saznati tek u četvrtak ujutro.

Ovom priredbom, koju predvodi borba za titulu srednje kategorije između Aunga La Nsanga i Vitalija Bigdasha, završit će serija od četiri priredbe ONE Championshipa terminski prilagođene američkoj publici.

Linker
24. travanj 2024 20:38