Ostalo

Šef PFL-a o meču između Jonesa i Ngannoua: ‘To je najveća MMA borba u ovom i sljedećem desetljeću. No, mislim da nije izgledna‘

Ngannou i Jones

 Screenshot (youtube, Pfl Mma)
Da se Ngannou i Dana nisu rastali na način na koji jesu, vjerojatno bi se moglo govoriti o ovom meču na nekoj razini

Konačno je Francis Ngannou odradio svoj debi u PFL-u, i to uspješno. Pronašao je ‘‘Predator‘‘ novi dom nakon što se prije gotovo tri godine burno rastao s UFC-om i Danom Whiteom, a gotovo je sigurno da niti jedna strana više nije zainteresirana za bilo kakvo poslovanje s onom drugom.

Zadobio je tako meč između Ngannoua i Jona Jonesa status fikcije, odnosno, nemoguće je zamisliti okolnosti pod kojima bi se on sada i dogodio. Čelni čovjek PFL-a, Donn Davis, također smatra da se ovaj meč neće dogoditi, no svejedno je rekao da nije nemoguće:

‘‘Ja sam optimističan tip, uvijek govorim da se može. Budućnost je budućnost. Da sam kladioničar i da mi date neke koeficijente na to, rekao bih ‘ne‘. Čak i da je koeficijent dobar i da je dobra oklada? Svejedno ne. No, da mi date četiri naprama jedan? To je oklada koju bih prihvatio. Dakle, mislim da je moguće, ali ne i izgledno‘‘, rekao je Davis za MMA Fighting.

‘‘Zato mislim, zato što je to najveća MMA borba u ovom i sljedećem desetljeću koja se može organizirati, zato mislim da je moguće. Zato što je tako velika i uzbudljiva. Ljudi često kažu ‘je*i ga, učinimo to‘. Možda se pronađe način, zato mislim da je moguće‘‘, dodao je.

Da se Ngannou i Dana nisu rastali na način na koji jesu, vjerojatno bi se moglo govoriti o ovom meču na nekoj razini. Ovako i u ovom trenutku to se čini dosta nemoguće, odnosno, teško je zamisliti Danu da ide u bilo kakav posao s PFL-om, a pogotovo Ngannouom.

Linker
24. listopad 2024 07:30