Ostalo

Službeno je! PFL objavio tko će biti sljedeći protivnik za Ngannoua u MMA-u: ‘Nema boljeg načina da mi se nađe protivnik‘

 Francis Ngannou 

 Frederic J. BROWN/AFP/Profimedia
Borba protiv Francisa bi mogla i jednom i drugom donijeti puno toga, a ako se sjetimo svih klauzula koje je Ngannou dogovorio s PFL-om, sigurno će biti motivirani i financijski

Već je dugo vremena prošlo otkako je Francis Ngannou potpisao za PFL, no od tada je odradio samo jedan meč i to u boksu. Uskoro radi i drugi, ovog puta protiv Anthonyja Joshue, dok njegov debi u PFL-u još uvijek nije došao ni blizu realizacije. PFL je to opravdao riječima da još uvijek nemaju nešto zanimljivo za njega.

Čekanju je, međutim, potencijalno došao kraj spajanjem PFL-a i Bellatora, a upravo ovdje Francis vidi svoju priliku da nađe potencijalnog protivnika. Ryan Bader i Renan Ferreira se ovog tjedna bore na prvoj zajedničkoj priredbi, a Ngannou će ići na pobjednika:

‘‘To je moj potencijalni protivnik, mislim da će pobjednik tog meča biti tip s kojim ću se boriti kada se vratim u MMA. Prije svega, obojica su prvaci. Pobjednik će biti dvostruki prvak. Mislim da ne postoji bolji način da se nađe protivnik za mene, s obzirom da sam i ja prvak u slučaju da ste zaboravili‘‘, rekao je Ngannou za ESPN.

‘‘Imam namjeru vratiti se u MMA. Kada točno, to ovisi o 8. ožujku. Još uvijek nisam završio svoju MMA karijeru, samo sam želio ići za svojim snom o boksu. Mogu kombinirati oboje i uživati kada se neka prilika otvori. Nisam gotov s MMA-om, imam se namjeru vratiti i davati dobre izvedbe‘‘, dodao je.

Kada ovo čuju Bader i Ferreira, motivacija za pobjedom će im sigurno otići u nebo. Borba protiv Francisa bi mogla i jednom i drugom donijeti puno toga, a ako se sjetimo svih klauzula koje je Ngannou dogovorio s PFL-om, sigurno će biti motivirani i financijski.

Linker
24. travanj 2024 03:02