Ostalo

Što kažu kladionice? Francis Ngannou izrazit je favorit protiv Renana Ferreire, Brazilcu ne daju prevelike šanse

Francis Ngannou, Jake Paul, Renan Ferreira

 Screenshot (youtube, Pfl)
Svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će Francis izgledati nakon toliko dugog izbivanja iz kaveza, a u tom periodu je uglavnom trneirao boks jer se borio protiv Tysona Furyja i Anthonyja Joshue

Za nešto više od mjesec dana, Francis Ngannou vraća se u kavez. U prvom mjesecu 2022. godine posljednji je puta nastupio u MMA-u, i to na UFC 270 priredbi kada je svladao Ciryla Ganea jednoglasnom odlukom sudaca. Nakon toga je uslijedila saga s UFC-om i napuštanje organizacije, a ostalo je povijest.

Dva velika boksačka meča odradio je Ngannou u tom periodu, a mnogi su predviđali da se nakon toga više nikada neće vratiti u MMA i da će na taj način prevariti PFL koji mu je dao uvjete kakve je tražio. Međutim, Francis se vraća, a Renan Ferreira bit će njegov protivnik u debiju za organizaciju.

Nije nikakva tajna da je Ngannou favorit u ovom meču, a ni kladionice ne vjeruju Ferreiri pretjerano. Čak 3.40 koeficijent je na pobjedu Ferreire, a u slučaju da pobijedi Ngannoua, obogatit će se oni koji stave na njega određeni novac.

S druge strane, koeficijent na Ngannoua je 1.34, tako da je Kamerunac izraženi favorit u ovom meču.

Najveća prednost Ferreire jest aktivnost u MMA kavezu, a u periodu dok je Francis izbivao, Brazilac je odradio čak osam MMA mečeva. Jedini poraz doživio je od našeg Ante Delije i to tehničkim nokautom u prvoj rundi, a nakon toga je zaredao četiri pobjede prekidima unutar prve dvije runde.

Svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će Francis izgledati nakon toliko dugog izbivanja iz kaveza, a u tom periodu je uglavnom trneirao boks jer se borio protiv Tysona Furyja i Anthonyja Joshue. PFL Super Fights na rasporedu je 19. listopada u Saudijskoj Arabiji.

Linker
05. rujan 2024 10:23