Ostalo

Što se dogodilo Overeemu? Borac se nikad mršaviji pojavio na fotografijama s Rizinovim predsjednikom

Overeem i Sakakibara

 Instagram (nobuyuki Sakakibara)
Overeem je izgledom zabrinuo fanove koji se nadaju da je sve u redu s njim, a neki smatraju da ide u polutešku kategoriju

Alistair Overeem se vratio u kickboks te je na Glory Collision 4 eventu radio veliku trilogiju protiv Badra Harija. Iako je pobijedio, nedugo nakon toga mu je pobjeda poništena jer je pao na doping testu, što se u Gloryju gotovo nikada ne događa. No, posljednjim javnim pojavljivanjem je zabrinuo fanove.

Nobuyuki Sakakibara je na svom Instagram profilu jučer podijelio nekoliko fotografija s legendarnim Overeemom, a očigledno je da Alistair izgleda puno drugačije nego do sada. To se prije svega odnosi na njegovo vjerojatno najmršavije izdanje ikad, a to možete pogledati na fotografijama ispod:

Trenutno posljednju borbu je odradio u desetom mjesecu prošle godine upravo protiv Badra Harija, a nakon toga je došao taj pad na doping testu. Od tada nema informacija o nekom sljedećem angažmanu za njega, a ovakvim fotografijama je uistinu zabrinuo sve.

Neki su počeli nagađati da ide u polutešku kategoriju, no to vjerojatno nema previše smisla. Overeem ima 43 godine i gotovo se cijelu karijeru borio u teškoj, tako da je pitanje zašto bi se vraćao u polutešku u samom finišu karijere.

Kako god, nadamo se da se ne radi o ničem ozbiljnom i da je Overeem samo van treninga. Možda i taj pad na doping testu ima nekog utjecaja, ali nikad još nije ovako izgledao.

Linker
30. travanj 2024 19:20