Ostalo

‘Što više možete poželjeti? Brat koji bi mogao postati izazivač i brat koji je svjetski prvak treniraju zajedno‘

Fabian i Leon Edwards

 SCREENSHOT/INSTAGRAM (FABIAN EDWARDS)
Mlađi brat pomogao je ‘Rockyju‘ da se pripremi za neke od najboljih boraca na planetu

Bratska ljubav izleti kroz prozor kad se Leon i Fabian Edwards sukobe. Bellatorov borac u srednjoj kategoriji jedan je od glavnih trening partnera koje njegov stariji brat koristi kao pripremu za obranu UFC naslova u velter kategoriji.

Fabian i Leon njeguju blisku vezu izvan dvorane, ali nakon što počnu razmjenjivati udarce u sparingu, "The Assassin" inzistira na tome da se prema svom bratu ponaša kao i prema drugima.

"Samo ga pokušavam učiniti boljim. Pokušavam maknuti sve te bratske stvari i dati mu da radi. Isto je i obrnuto, na kraju dana, moj je posao osigurati da dobije vještine koje su mu potrebne. Treba znati biti profesionalan", rekao je Edwards za talkSPORT MMA.

Mlađi brat pomogao je "Rockyju" da se pripremi za neke od najboljih boraca na planetu i uvjereni su da imaju odličan ešalon boraca u Renegade Teamu u Birminghamu.

"U određenim kampovima sam mu bio glavni sparing partner jer nema velike težinske razlike između nas. Što više možete poželjeti? Brat koji bi mogao postati izazivač broj jedan i brat koji je svjetski prvak treniraju zajedno", dodao je Edwards.

Fabian će se ovog vikenda pokušati oporaviti od svog prvog poraza nokautom. Bellatorov prvak u srednjoj kategoriji Johnny Eblen zaustavio ga je udarcima u tri runde. Leon se naljutio jer je po njemu Eblen otišao predaleko sa svojom proslavom.

Aaron Jeffrey je posljednji čovjek koji stoji na putu Fabianovog sna o tituli svjetskog prvaka, a oni će se sukobiti na Bellatoru 303 u Belfastu u petak navečer.

Englez rođen na Jamajci vjeruje da bi impresivnom borbom protiv Jeffreyja trebala biti dovoljna da mu donese još jedan pokušaj napada na Eblenovu titulu svjetskog prvaka.

"Kažu da je ovo borba za obveznog izazivača. Nakon što odem tamo i obavim svoj posao, čekat ću taj revanš", zaključio je Fabian Edwards.

Linker
24. travanj 2024 09:04