Ostalo

‘Tip je poput Miočića. Kad bi sve teškaše svijeta zaključali u sobu - on bi bio među trojicom preživjelih‘

Francis Ngannou

 Screenshot/YouTube (Bloody Elbow)
Renan Ferreira i Francis Ngannou reagirali su na kritike koje je Tom Aspinall uputio brazilskom teškašu

Prenijeli smo jučer izjave Toma Aspinalla u kojima je javno kritizirao borilačke kvalitete Renana Ferreire uoči njegovog subotnjeg obračuna s Francisom Ngannouom na PFL-ovoj "Battle of the Giants: Brace for Impact" priredbi, ustvrdivši kako "Problema" ne pripada krugu elitnih svjetskih teškaša. Nedugo potom, stigao je odgovor prozvanog 34-godišnjeg Brazilca.

Odgovarajući na pitanja koja se tiču kritika Aspinalla koji je, među ostalim, istaknuo kako je Ante Delija "uništio" Ferreiru, brazilski teškaš reagirao je poprilično odmjereno, ne odajući dojam da su ga komentari UFC-ovog privremenog prvaka osobito uznemirili. Nije se dao uvući u verbalni "rat", već je inzistirao na tome da će kvalitetu potvrditi u oktogonu.

"Vidio sam neke dijelove intervjua i može reći što god želi... Svi vide što radim, vide sve moje nokaute i sjajne izvedbe koje isporučujem", rekao je Ferreira za Bloody Elbow pa dodao: "Ne moram previše govoriti o tome, pustit ću da moj rad govori umjesto mene. Nije me to uopće uvrijedilo, znam kakav posao radim, pa zašto bi me onda uvrijedilo? Ponosan sam na ono što radim".

Aspinallove kritike upućene Ferreiri za Bloody Elbow je naknadno komentirao i Ngannou, koji je bio nešto rječitiji od samog "Probleme".

"To je samo njegovo mišljenje. Zašto bi me bilo briga za to, bitno mi je jedino moje mišljenje, a ja mislim da je Ferreira vrlo težak protivnik", rekao je kamerunski nokauter pa iznio zanimljivu usporedbu: "Ako moram usporediti izazov koji on nekome donosi u MMA-u, to bi mogao biti Stipe Miočić. Ljudi mogu tvrditi različite stvari, ali kad bi sve teškaše smjestili u sobu i zaključali vrata, vjerujem da bi Renan Ferreira bio među trojicom preživjelih".

Linker
17. listopad 2024 19:46