Ostalo

Tyson Fury žestoko odgovorio Jonu Jonesu i Dani Whiteu: ‘Ne valjam se po podu, stojim i udaram!‘

Tyson Fury 

 ZAC GOODWIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA Zac Goodwin/pa Images/profimedia
Nakon što je UFC-ov čelnik predložio meč prema MMA pravila, oglasio se ‘Gypsy King‘

Nakon što je Dana White podržao Jona Jonesa u prozivkama upućenim Tysonu Furyju, te pokazao blagonaklonost prema ideji da prvak teške kategorije UFC-a odmjeri snage s jednim od najboljih teškaša današnjice i vlasnikom WBC-ovog pojasa, ali u oktogonu i prema MMA pravilima - stigao je odgovor od strane "Gypsy Kinga".

"Ako se želite boriti sa mnom, to mora biti prema boksačkim pravilima", napisao je Fury u svom Instagram storyju, a onda, u svom stilu, jasno dao do znanja što misli o Whiteovom prijedlogu:

"Ne valjam se po podu, stojim i udaram".

Fury je u prošlosti odradio nekoliko MMA treninga, a ponajviše se to odnosi na razdoblje iz 2019. godine kada je s Darrenom Tillom radio na osnovama slobodne borbe. Nakon što je, u travnju prošle godine, nokautirao Dilliana Whytea i susreo se s Francisom Ngannouom u ringu, aktualizirala se priča o njegovom okršaju s "Predatorom", a, između ostalog, spominjalo se i da bi ta egzibicijska borba "titana" mogla biti održana prema hibridnim pravilima, primjerice u boksačkom ringu s malim rukavicama. S vremenom je, međutim, ta ideja, na Ngannovu žalost, prestala biti dijelom Furyjeve interesne sfere.

Prema svemu sudeći, Fury defnitivno nema ambicija boriti se s MMA borcima na njihovom terenu, a to se osobito odnosi na Jonesa, jednog od najboljih koji je ikada koračao oktogonom.

Linker
27. srpanj 2024 02:47