Ostalo

‘Udarac mikrofonom bio je najznačajniji udarac‘: Pročitajte urnebesne reakcije na meč između Paula i Danisa

Logan Paul (lijevo) i Dillon Danis (desno)

 Will Matthews/PA Images/Profimedia
Borilačka javnost dobro se zabavila komentirajući ovaj užasni boksački meč

Nevjerojatan ‘‘cirkus‘‘ sinoć smo gledali na eventu Misfitsa Boxinga u suradnji s DAZN-om. Mnoštvo katastrofalnih boksačkih mečeva odrađeno je na eventu u Manchesteru, a ponajviše pažnje dobili su Logan Paul i Dillon Danis.

Riječima je teško opisati koliko loš meč su pružili Danis i Logan Paul, a posebno loš bio je Dillon Danis. Majstor BJJ-a i profesionalni MMA borac (2-0) borio se protiv Logana Paula, ‘‘YouTubera‘‘ s ponešto boksačkog iskustva.

Logan Paul bio je osjetno bolji u tom meču, pokušavao je inicirati neku konkretniju akciju, dok je Dillon Danis gotovo cijeli meč proveo zatvoren u blok, bez pokušaja da ugrozi Paula.

‘‘Nakon prve runde, udarac mikrofonom u glavu Logana (Paula) još uvijek je najznačajniji udarac u ovom meču.‘‘, napisao je Twitter korisnik pod ‘‘nickom‘‘ ‘‘MacMallyMMA‘‘.

Podsjećamo, Dillon Danis na jednom od sučeljavanja udario je Logana Paula mikrofonom u glavu što je dovelo do posjekotine i obilnog krvarenja. Bio je to definitivno najznačajniji udarac koji je Danis uputio kroz cijeli ovaj tjedan.

Iako se radilo o apsolutno nebitnom i nezanimljivom meču, borilačka zajednica pomno je pratila taj meč. Bivši UFC-ov prvak Aljamain Sterling nije mogao vjerovati čemu svjedočiti.

‘‘Ova dvojica će dobiti novac za ovo? Dajte, molim vas.‘‘, napisao je putem Twittera, a sarkastičan komentar ostavio je Sergio Pettis, Bellatorov prvak bantam kategorije.

‘‘Borba na visokoj razini između Paula i Danisa.‘‘

Kako je meč odmicao, reakcije su postajale sve učestalije, a borba je postajala sve lošijom. Meč je na kraju okončan masovnim sukobom i zaštitari su morali intervenirati. Dillon Danis pružio je više želje i akcije tijekom tog sukoba, nego tijekom svih šest rundi koje je odradio s Loganom Paulom.

YouTuber je Danisa službeno porazio diskvalifikacijom, a stvarno je nejasno zašto ovakvi mečevi privlače toliki interes javnosti. U nastavku članka ostavljamo vam još neke od urnebesnih reakcija na ovaj katastrofalni meč.

Jimi Manuwa:

‘‘Nadam se da Dillon Danis ne predstavlja MMA u ovom meču.‘‘

Aljamain Sterling:

‘‘Ovaj meč tako je glup.‘‘

Andreas Hale:

‘‘Danis nije došao boriti se. Došao je biti klaun i preživljavati.‘‘

Jose Youngs:

‘‘Pravo pitanje, može li Edson Barboza poraziti obojicu samo jednim ‘low kickom‘?‘‘

Caposa:

‘‘Danis nije uspio čak niti s ‘double leg‘ rušenjem. Jednostavno užasno.‘‘

Dan Henderson:

‘‘Nisam siguran razumijem li ovakve mečeve. Nitko od ovih YouTubera ne bori se borcima koji imaju veliku moć. Pitam se kako bi se nosili s mojim desnim ‘overhandom‘?‘‘

Sean O‘Malley:

‘‘Logan je uzeo osam od šest rundi.‘‘

Jake Paul:

‘‘Pričao je toliko sranja, a jedan je od najgorih boraca koje sam gledao.‘‘

Linker
02. svibanj 2024 14:38