Ostalo

Umalo se potukli Patricio ‘Pitbull‘ i A.J. McKee, prvak ljutito napustio konferenciju za medije

Patricio ''Pitbull'' vs A.J. McKee
 Screenshot (youtube, Mma Fighting)
Tenzije su drastično narasle između predvodnika Bellator 263 priredbe

Ovog vikenda u Kaliforniji održati će se Bellator 263 priredba koja ujedno donosi i finale Grand Prix turnira u perolakoj kategoriji. Aktualni prvak Patricio ''Pitbull'' Freire (32-4-0) i A.J. McKee (17-0) borit će se za pojas i nagradu vrijednu milijun američkih dolara. Radi se o jednoj od najvećih borbi u povijesti promocije. Bellator je sinoć održao konferenciju za medije, no unatoč tome što je veći dio događaja prošao bez tenzija, u konačnici je ipak došlo do eskalacije između dvojice boraca.

Aktualni prvak ''Pitbull'' i McKee došli su do rasprave oko toga tko je prešao granice dobrog ukusa kada je u pitanju ''trash talk'' koji su jedan drugome izrekli u prijašnjim danima i tjednima. A.J. McKee dotaknuo se situacije u kojoj je Freire obećao da će ga prebiti pred očima njegovog oca. Patricio se branio riječima da je otac A.J. McKeeja govorio medijima da ''Pitbull'' koristi doping te je zato Freire umiješao i njega u cijelu priču. Inače, spomenuti otac je Antonio McKee, veteran MMA-A (30-6-2). A.J. McKee uzvratio je sličnim prijetnjama te je rekao ''Pitbullu'' kako će ga prebiti pred njegovom ženom i djecom.

Nije se dugo čekalo da sve eskalira nakon što su se dva borca isprozivali uz spominjanje obiteljskih članova. Freire se eksplozivno ustao i srušio je svoj mikrofon sa stola. Predsjednik Bellatora Scott Coker držao je McKeeja podalje od aktualnog prvaka, a pomoglo je i ostalo osoblje. Izazivač je u jednom trenutku dohvatio pojas Patricija Freirea, a prvak je burno reagirao te je nogom udario po stolici u smjeru McKeeja. Činilo se kako bi moglo dodatno zaiskriti između dva sjajna borca, međutim dovoljno ljudi se našlo na licu mjesta da spriječe teži obračun. ''Pitbull'' je ubrzo napustio konferenciju za medije, a borci se nisu štedili raznim uvredama i psovkama u trenutku dok je Freire napuštao mjesto zbivanja. Čini se kako nas čeka paklena borba u ranim nedjeljnim satima.

Video sukoba pogledajte pri dnu teksta, a kompletnu konferenciju za medije možete pogledati na LINKU

Linker
26. travanj 2024 14:24