Ostalo

(VIDEO) Bellator 274: Storley savladao Gracieja, Koreshkov pobijedio fenomenalnim nokautom

Rencountre vs. Koreshkov

 screenshot (YouTube, ESPN)
Bellator je po prvi put organizirao borbu na pet rundi koja nije za titulu prvaka

Istovremeno s UFC-ovim Fight Nightom predvođenim Jamahalom Hillom i Johnnyjem Walkerom, svoju priredbu održala je i glavna konkurencija, Bellator. Bellator 274 bio je predvođen prvom borbom u povijesti ove promocije na pet rundi, a da u slučaju nije borba za titulu.

U toj borbi našli su se ponajbolji borci velter kategorije, Logan Storley i Neiman Gracie. Borba je i potrajala svih pet rundi, a na kraju je pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom uzeo Storley, koji se tako približio napadu na titulu prvaka. Njemu je uostalom jedini poraz u karijeri nanio aktualni prvak Amosov, koji ga je savladao podijeljenom odlukom sudaca. Storley tvrdi kako se na pet rundi to ne bi moglo dogoditi.

Najbolje trenutke ove borbe možete vidjeti ispod odlomka.

Svoju treću pobjedu u nizu ostvario je još jedan borac koji želi napasti velteraški vrh. Zapravo, onaj koji je već jednom bio tamo. Radi se o Andreyu Koreshkovu, kojem se suprotstavio Chance Rencountre, pridošlica iz UFC-a. Neće Chance po dobrom pamtiti svoj debi u promociji, budući da je poraz doživio već u prvoj minuti. Koreshkov je pogodio fantatičan kružni udarac u tijelo, zapravo jednu od svojih specijalki i već je tu bilo gotovo. Rencountre je pokušao odgovoriti rušenjem, ali bolovi koje je udarac uzrokovao su bili prejaki i borba je bila prekinuta.

Adam Piccolotti savladao je Georgija Karakhanyana u borbi dugogodišnjih članova Bellatora, a još jedan dugogodišnji je upisao važnu pobjedu. Radi se o Brennanu Wardu, popularnom velterašu koji će ove godine proslaviti deset godina u promociji. On je upisao svoj prvi nastup nakon četiri i pol godine te je prekidom savladao Brandona Bella. Dojam je da ovaj 33-godišnjak još uvijek nije rekao svoje posljednje.

Sve u svemu bio je ovo još jedan zanimljiv Bellatorov tjedan, a na programu se našlo i osam borbi uvodnog programa. On je emitiran na YouTubeu, a rezultate istog van nećemo otkriti. Tko zna, možda netko želi pogledati tri sata dobre akcije pa evo prilike. Ako takvih ima, uživajte!

Linker
19. travanj 2024 08:43