Ostalo

(FOTO/VIDEO) Bivši UFC-ov prvak izgleda gotovo neprepoznatljivo, fanovi u šoku: ‘Godine korištenja steroida‘

Tyler Jeffrey Dillashaw

 Tyler Jeffrey Dillashaw
T.J. Dillashaw oporavlja se od operativnog zahvata, a njegov trenutni izgled šokirao je korisnike društvenih mreža

T.J. Dillashaw posljednji je put u UFC-ov oktogon kročio krajem listopada prošle godine, kada je poražen od Aljamaina Sterlinga u borbi za naslov bantam kategorije. Bivši dvostruki prvak tako je propustio po treći se puta opasati pojasom, a otegotnu okolnost u okršaju s "Funkmasterom" predstavljala mu je dislokacija ramena s kojom je ušao kavez. Izgubio je tehničkim nokautom u drugoj rundi, a onda se mjesec i pol dana kasnije trajno povukao iz MMA sporta.

Prije dva tjedna je operirao rame, a sada je pred njim dugotrajni oporavak. Dillashaw je u srijednju izvijestio javnost kako njegova rehabilitacija napreduje, te istovremeno šokirao fanove svojim trenutnim izgledom.

"Moja 11. operacija u karijeri, bila je daleko najopsežnija i, nadam se, posljednja. Tražio sam najboljeg stručnjaka za rame, doktora Itamuru, bio je vrlo zadovoljan operacijom. Sada je moj red u procesu ozdravljenja. Zaglavit ću u ovoj revolveraškoj spravi za mučenje šest tjedana", napisao je 37-godišnji Amerikanac na Instagramu, a objavio je i videozapis na kojem nosi odgovarajuću protezu za rame i ruku, uz nekoliko fotografija ožiljaka koji su mu ostali nakon operativnog zahvata. Najviše pozornosti fanova privukao je njegov izgled. Dillashaw se, naime, obrijao na "nulu" i izgleda poprilično neprepoznatljivo. Brojni fanovi ostali iznenađeni njegovim trenutnim izdanjem, a neki od njih su otišli i korak dalje te konstatirali kako je Dillashaw izgubio kosu zbog dugogodišnjeg korištenja steroida.

"Previše ‘juicea‘", "Godine korištenja steroida nisu dobre za T.J.-a", "Izgubio je kosu zbog svih tih steroida", "Tako to izgleda nakon EPO-a", "TRT Dillashaw", "Hormon rasta", samo su neki od komentara fanova.

Podsjetimo, Dillashaw je nakon borbe s Henryjem Cejudom (izgubio tehničkim nokautom u prvoj rundi) u siječnju 2019., bio pozitivan na eritropoetin (EPO), zbog čega mu je USADA izrekla dvogodišnju suspenziju. Borac je priznao da je koristio nedozvoljenu supstancu dodao kako se posebno loše osjeća zbog negativnog svjetla koje je bacio na svoje trenere, timske kolege i obitelj. Također je istaknuo kako je njegova upotreba EPO-a bila ograničena isključivo na borbu protiv Cejuda.

Linker
27. travanj 2024 23:48