UFC

Cormier smatra da Sterling ne može pobijediti Hollowayja, ovaj mu odgovorio: ‘Podcjenjujete debelog Alju‘

Aljamain Sterling 

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
Sada Sterling treba odvagati isplati li mu se riskirati protiv Hollowayja u sljedećem nastupu, a to je rizik koji mu svakako može puno toga i donijeti

Još uvijek nije poznato hoće li se Aljamain Sterling odvažiti i prijeći u perolaku kategoriju, a to je najavljivao u slučaju pobjede nad O‘Malleyjem. Kako je izgubio, a revanš dobiti neće, prelazak u perolaku mu možda i nije najlošija ideja.

Neki mu savjetuju da ode i da se bori protiv Maxa Hollowayja, jer ukoliko pobijedi njega, zasigurno bi odmah napao titulu. Međutim Daniel Cormier ne misli da Sterling može pobijediti Hollowayja, a bivši prvak je i odgovorio Cormieru:

‘‘Cormier je rekao da me voli ali da misli da ne mogu pobijediti Hollowayja. To me tjera da sada odmah odem gore i prozovem ga i pokažem mu što se događa. Znam da je on govorio da sam se mučio s O‘Malleyjevom dužinom i veličinom, ali, je li to uistinu tako? Napravio sam samo jednu grešku kada sve usporedimo s prvom rundom, u kojoj sam bio jako discipliniran‘‘, rekao je Sterling na svom YouTube kanalu.

‘‘Kada kaže da bi se mučio s Hollowayjem, to me motivira. To me tjera da svima pokažem kako stvari stoje. Mislim da ljudi podcjenjuju što debeli Aljo može učiniti, pogotovo ako usporedimo s mršavim Aljom. Max je ljudina, čovječe. Ako dođem i pobijedim njega, mislim da to neće u potpunosti izbrisati moju posljednju pogrešku‘‘, dodao je.

Tu pogrešku ništa neće izbrisati, no ukoliko bi pobijedio Hollowayja, cijena bi mu ponovno jako skočila. Sada Sterling treba odvagati isplati li mu se riskirati protiv Hollowayja u sljedećem nastupu, a to je rizik koji mu svakako može puno toga i donijeti.

Linker
02. svibanj 2024 23:41