Ostalo

(VIDEO) Boksač koji je nekoć boksao s Mavrovićem i Tysonom brutalno je nokautirao agresivnog muškarca

Julius Francis nokautirao agresivnog muškarca

 Screenshot (facebook, Boxing King Media)
Julius Francis trenutno radi kao zaštitar na Wembleyjevom Boxparku, a posao dobro odrađuje

Zanimljiva snimka stiže iz Velike Britanije. Naime, slučaj koji se dogodio ispred Wembley's Boxparka polako, ali sigurno obilazi cijeli svijet.

Neimenovani i nepoznati agresivni muškarac iz nekog razloga počeo je stvarati probleme na spomenutoj lokaciji te je pokušavao inicirati sukob s osobljem i zaštitarima Boxparka.

Situacija se rasplamsavala iz trenutka u trenutak, a spomenuti muškarac postajao je sve agresivniji. Na snimci se može vidjeti kako je prvo gurnuo jednu osobu, a kasnije se zaletio na drugog muškarca koji mu je uzvratio udarcem šakom.

Poprilično mirno situaciju je promatrao zaštitar imena Julius Francis. On je ispratio agresivca ispred Boxparka, a zatim je taj agresivac počinio veliku pogrešku. Odlučio je nasrnuti na Juliusa Francisa koji ga je jednim udarcem brutalno nokautirao.

Ukoliko znate tko je Julius Francis, ovakav rasplet situacije sigurno vas ne iznenađuje. No tko je zapravo taj krupniji muškarac?

Radi se o 57-godišnjaku s bogatim borilačkim iskustvom. Francis iza sebe ima 48 profesionalnih boksačkih nastupa (23-24-1), a osvajao je raznorazne europske i britanske titule u boksu. 2000. godine boksao je protiv Mikea Tysona, ali nokautiran je u drugoj rundi borbe.

Izuzev Tysona, Julius Francis ring je dijelio s našim Željkom Mavrovićem (pobjeda Mavrovića nokautom u osmoj rundi), Vitalyjem Kličkom (pobjeda Klička u drugoj rundi) i brojnim drugim renomiranim boksačima. U 2003. godinu ušao je s omjerom 23-10-1, ali nakon toga uslijedio je nevjerojatni niz od 14 uzastopnih poraza i Francis se nije borio od 2006. godine.

Osim boksačkog iskustva, Francis posjeduje MMA i kickboxing iskustvo. Dakle, radi se o borilački izrazito potkovanom muškarcu koji sada radi kao zaštitar. Gore spomenuti agresivac dobro se upoznao s jačinom njegova udarca i na teži način je naučio lekciju.

Linker
22. travanj 2024 10:27