Ostalo

(VIDEO) Borac poznat po izjavi ‘Let me bang bro‘ sinoć je teško poražen u Rusiji: Pogledajte sjajni nokaut

Vlad Tuinov vs. Julian Lane

 Screenshot (youtube, Ushatayka)
Julian Lane nije se proslavio u boksačkom meču protiv sjajnog ruskog kickboksača

Julian Lane (12-10-1) iskusni je MMA borac kojeg ipak mnogi pamte po sudjelovanju u ‘‘The Ultimate Fighteru‘‘ još 2012. godine. Lane je jedne večeri previše popio te je previše agresivan, ali i emotivan.

‘‘Let me bang bro‘‘, izjava je koja je svima prva asocijacija na njega i tu večer, ali Laneova MMA karijera nije se razvila u nešto naročito uspješno i on je danas ‘‘journeyman‘‘ koji prihvaća raznorazne mečeve i uglavnom gubi.

Lane je ove godine nastupio čak četiri puta, a sva četiri puta upisao je poraz. Početkom godine Mike Perry ga je porazio u boksu bez rukavica, a u petom mjesecu Lane je u istom sportu izgubio i od Davida Mundella. Drugom polovicom srpnja (7. mjesec) Lane je odradio MMA meč te je izgubio od Austina Hubbarda. Sva tri dosad navedena poraza upisao je na bodove, ali sinoć je nokautiran.

Vlad Tuinov, 24-godišnji ruski kickboksač (45-5 kickboks) jučer je nastupao na eventu koji su predvodili ‘‘Joker‘‘ Ilić i Magomed Ismailov, a protivnika Vlada Tuinova bio je upravo Julian Lane.

Ruski borac prezentirao je u tom meču jako lijepo kretanje i ručne tehnike, a početkom druge runde sjajno je pogodio Lanea lijevim krošeom. Julian je teško uzdrman završio na tlu, a nakon sudačkog brojanja meč je prekinut. Treba istaknuti kako se Lane ipak uspio pridići prije nego je sudac izbrojao do 10 i htio je nastaviti meč, ali dobrano se borio s održavanjem ravnoteže i sudac je pravilno postupio prekinuvši meč.

Jasno je da Lane neće napraviti neki značajan rezultat u ovoj fazi karijere, ali još uvijek privlači interes publike, a nadamo se kako barem biva dobro plaćen za ovakve teške poraze.

Linker
20. travanj 2024 15:34