UFC

(VIDEO) Conor dominira na sparingu, fanovi kritiziraju: ‘Poštovanje za vozača Ubera koji mu pomaže‘

Conor McGregor i sparing partner

 Screenshot (youtube, Maclife)
McGregor djeluje uvjerljivo na sparinzima, ali mnogi smatraju da se radi o nedoraslim sparing partnerima

Godina i gotova puna tri mjeseca prošla su od posljednjeg nastupa Conora McGregora. Najveća MMA zvijezda slomila je nogu u sedmom mjesecu prošle godine, a Dustin Poirier došao je do druge uzastopne pobjede protiv Conora.

Bilo je itekako jasno kako Conora neko vrijeme nećemo gledati u kavezu nakon takve ozljede, a upitno je i kada ćemo gledati njegov povratak u kavez. Dobra vijest je kako se u posljednje vrijeme pojavljuje sve više snimki Conorovih treninga. Prije nekoliko dana internetom je prokružio dio njegovog hrvačkog treninga.

Nedugo nakon toga, točnije jučer se na YouTube kanalu The Mac Lifea pojavila snimka s Conorovog sparinga, a McGregorova ljevica i dalje djeluje opasno i ubojito. McGregor je prvog sparing partnera uspio blago i uzdrmati udarcem ljevicom

Tijekom snimke jasno se vide Conorove klasične udaračke kombinacije poput one gdje na desni direkt veže udarac ljevicom u tijelo protivnika. Dobra stvar je i da Conor udara svojom lijevom nogom koju je slomio protiv Poiriera, dakle oporavak je dobro prošao.

Iako će Conorovi fanovi biti sretni vidjeti ovakve snimke koje daju nadu da bi se Irac uskoro mogao vratiti nastupima, kroz komentare na video može se pročitati i podosta kritika na Conorov račun. Kritičari smatraju kako Conor sparira s nedoraslim sparing partnerima uz koje neće napredovati jer ga ne mogu gurati do krajnjih granica.

‘‘Poštovanje za tipa koji je uzeo pauzu od vožnje Ubera kako bi pomogao Conora‘‘, jedan je od top komentara.

‘‘Mora dovesti bolju konkurenciju. On radi ono što mu je ugodno. Potreban mu je trening s ubojicama, a ne vrećama za udaranje.‘‘, još je jedan od komentara.

Conorovi sparing partneri sa ove snimke uistinu ne djeluju impresivni, naročito borci s kojim McGregor sparira u prvom dijelu videa. Teško je ipak reći u kojoj je fazi pripremljenosti McGregor i možda u ovom trenutku jednostavno nije spreman za teže izazove, a možda jednostavno ne izlazi iz zone komfora.

Linker
20. travanj 2024 06:32