Ostalo

(VIDEO) Borac s 15 poraza u nizu brutalno nokautiran na Titan FC 70 priredbi

Roy Cheveria vs Earnest Walls
 Screenshot (twitter, Ufc Fight Pass)
Miami je sinoć ugostio Titan 70 priredbu na kojoj je okrunjen novi prvak srednje kategorije

Bruno Assis novi je prvak srednje kategorije u Titan FC organizaciji. Brazilac (11-5) savladao je Shanea O'Sheu (4-1) trokut gušenjem u prvoj rundi borbe. Bruno se već u drugom nastupu za Titan okrunio pojasom dok O'Shea nije uspio osvojiti pojas u debiju za promociju.

Brazilski borac inače trenira u American Top Teamu na Floridi. Njegovo osvajanje pojasa došlo je u poprilično ranoj fazi borbe, no nije teklo glatko. Shane O'Shea uzdrmao ga je početkom borbe, no Assis je preživio nalet protivnika. U nastavku runde, Brazilac je došao i do rušenja te je ubrzo zaključao protivnika u trokut i natjerao ga na predaju.

Potez večeri ipak pripada Roybertu Cheveriji (5-0). Borac iz Venezuele došao je do pete pobjede u isto toliko nastupa za Titan FC promociju. Bantamaš je do pobjede došao sjajnim kružnim udarcem nogom nakon nešto više od minutu i pol borbe. Valja naglasiti kako je njegov protivnik bio Earnest Walls, a u ovu borbu ušao je s omjerom od dvije pobjede i sedamnaest poraza. Nadamo se kako će nakon 18. poraza prihvatiti činjenicu da neće napraviti uspješnu karijeru u ovom sportu te će se povući za dobrobit svog zdravlja. Inače, ovo mu je 15. poraz u nizu, a dodao je i nekoliko poraza u boksačkim mečevima. Nije toliko bitno spomenuti da je u ovu borbu ušao na ''short notice'' jer on gubi borbe neovisno o uloženom vremenu za pripremu. Inače, spomenuti dvojac borio se i u veljači ove godine, a tada je Cheveria slavio gušenjem, također u prvoj rundi.

Od ostalih rezultata izdvojit ćemo debi nekadašnje IBJJF svjetske prvakinje Talite Alencar. Ona je polugom na ruci pobijedila Staci Vegu (0-1-1) 16 sekundi prije kraja prve runde. Ostale rezultate možete pročitati pri dnu teksta.

Titan FC 70 rezultati:

Bruno Assis def. Shane O’Shea via submission (trokut gušenje) – Runda 1, 2:22 – borba za pojas srednje kategorije

Roy Cheveria def. Earnest Walls via KO (kružni udarac nogom) – Runda 1, 1:45

Talita Alencar def. Staci Vega via submission (RNC) – Runda 1, 4:14

Denzel Freeman def. Duane Crespo via TKO – Runda1, 0:47

Angel Alvarez def. James Hay via jednoglasna sudačka odluka (30-27, 30-27, 30-27)

Slava Borschev def. Kendly St. Louis via TKO – Runda 2, 4:41

Linker
26. travanj 2024 22:34