Ostalo

(VIDEO) Doslovno je zaspala na nogama: Strašan nokaut u meču bivše Bellatorove i bivše UFC borkinje

Danielle Taylor vs. Emily Ducote
 screenshot (YouTube)
Rijetko viđen završetak borbe dogodio se u okršaju za Invicta prvakinju slamka kategorije

Invicta promocija održala je jučer svoju 44. priredbu, a u glavnoj borbi sastala su se bivša Bellatorova borkinja, Emily Ducote, ujedno prvakinja slamka kategorije u ovoj promociji i Danielle Taylor, svojevremeno vrlo perspektivna UFC-ova borkinja. Samim imenima nije to neka jaka borba, koja samo potvrđuje koliko je i Invicta pala otkako su napustili Fight Pass servis, ali na kraju je itekako vrijedna spomena zbog načina na koji je završila.

Ducote je nakon borbe zadržala titulu prvakinje, upisavši svoju prvu obranu. Ujedno je došla do svog drugog nokauta u karijeri i to na kakav način. Nakon nešto manje od tri minute prve runde, svoju je protivnicu pogodila desnim krošeom, u trenutku je zaledivši na nogama. Sudac nažalost po Taylor nije na vrijeme prepoznao što se dogodilo pa nije reagirao prije nego je Ducote odlučila borbu završiti high kickom, kojim je samo već uspavanu protivnicu poslala u horizontalni položaj.

Nokaut je odmah prozvan kandidatom za najbolji u ovoj godini, a po pitanju ženskih borbi i jednim od najboljih ikad. Ne čudi nas to, uistinu je impresivan.

Najbolje trenutke ove priredbe, na kojoj je ukupno održano devet borbi, među kojima je i ona u kojoj je Taneisha Tennant slavila u borbi za prvakinju bantam kategorije, možete pogledati ispod teksta.

Linker
27. travanj 2024 06:41