Ostalo

(VIDEO) Finiš kakav se ne viđa često u MMA-u: Borac na nesvakidašnji način završio protivnika u debiju

Todrank vs. Rivera

 Twitter (fury Fc)
Visoko si je postavio ljestvicu kada je ostatak njegove karijere u pitanju

Jedan zanimljiv video dolazi nam iz Fury FC organizacije. Proteklog se vikenda održala Fury FC 84 priredba u Houstonu koja na prvu po ničemu nije bila posebna i vrijedna neke velike pažnje, no jedan borac je učinio da svi skupa ‘‘bacimo oko‘‘ na ono što se događalo proteklog vikenda.

Kyle Todrank, talentirani borac perolake kategorije, na spomenutoj priredbi je imao svoj profesionalni debi. Zaključio je tako odličnu godinu s 5-0 u amaterskoj karijeri koja je prethodila ovom profesionalnom debiju u kojemu je pobijedio, ali jednim vrlo rijetkim ‘‘submissionom‘‘.

Borio se Todrank protiv Jasona Rivere, a do pobjede je došao ‘‘twisterom‘‘. Završnica je to koja se, pogotovo u MMA-u, vrlo rijetko viđa, tako da je Todrank sam sebi postavo jako visoku ljestvicu kada su njegovi budući nastupi u pitanju.

S druge strane, ‘‘twister‘‘ je fenomenalan način da netko započne profesionalnu karijeru, a ukoliko se ovaj borac nastavi dalje probijati, ovaj ćemo finiš često gledati u njegovim ‘‘highlightsima‘‘.

Todrank je u drugoj rundi pokušao rušiti Riveru, zatim mu je ubacio jednu kuku, nakon čega je počeo raditi na ‘‘twisteru‘‘. Nije izgledalo kao da će ga uspjeti izvući, no talentirani borac ipak je uspio na opće oduševljenje komentatora i publike.

Svaka čast Todranku na ovakvoj pobjedi, a video možete pogledati ovdje:

Linker
11. svibanj 2024 14:57