Ostalo

(VIDEO) Greg Hardy nokautirao dosta manjeg protivnika od sebe u boksačkom debiju

Hardy vs. Cook

 screenshot (twitter, matty betss)
Ranije ove godine je odradio posljednji meč u UFC-u, nakon toga potpisao za BKFC gdje još nije debitirao

Oko četiri godine je bivši NFL-ovac Greg Hardy bio u profesionalnom MMA-u. Od toga samo jednu borbu nije odradio pod okriljem UFC-a, a prve dvije u profesionalnoj karijeri su bile na DWCS-u.

Imao je Hardy uspona i padova u svojoj karijeri, no u UFC-u je ostvario četiri pobjede i pet poraza. Posebno loše mu je išlo u zadnje vrijeme kada je skupio tri poraza zaredom i to je u svima bio nokautiran. Pobjeđivali su ga tako Sergey Spivak, Tai Tuivasa i Marcin Tybura, a izgubio je i od Alexandera Volkova.

UFC mu nije produžio ugovor zbog slabijih rezultata, no Hardy je svakako našao novu zanimaciju – profesionalni boks. Ovog vikenda je odradio svoj debitantski nastup te je pobijedio Michaela Cooka nokautom u drugoj rundi:

Na snimci djeluje da je protivnik uistinu dosta manji od njega, a Hardy je odmah sa zvukom zvona nasrnuo na njega. Prvo ga je uzdrmao lijevim krošeom, a potom ga je desnim poslao na pod te se Cook nije ustao.

Što se tiče Hardyja, UFC mu nakon poraza od Spivaka nije produžio ugovor nakon čega je potpisao za BKFC gdje još nije debitirao, a još uvijek nije najavljen datum i protivnik. S obzirom da je ovog vikenda radio boksački meč, moguće da je to bila svojevrsna priprema i skupljanje iskustva za debi u najjačoj organizaciji za boks golim šakama.

Linker
25. travanj 2024 02:02