Ostalo

(VIDEO) Kćer Franka Mira upisala još jednu pobjedu: ‘Otac je letvicu postavio visoko, ali ja ću je prijeći.‘

Bella Mir, Frank Mir

 Instagram (bella Mir)
Svakim nastupom djeluje sve bolje

Kćer bivšeg UFC prvaka Franka Mira, Bella Mir, sinoć je odradila svoju treću MMA borbu u sklopu Xtreme Fight Night 381 eventa. 19-godišnja borkinja nastavila je niz neporaženosti te slavila i po treći put. Svoju radnu etiku dobila je gledanjem svog slavnog oca u dvorani, kao i u borbama, što ju je na kraju potaknulo da se i sama počne natjecati. Do sada se natjecala u hrvanju, jiu jitsi, a sada svoj put gradi u profesionalnim MMA borbama. Bilo je gotovo neizbježno da kćer slavnog borca ne krene očevim stopama.

Svoju prvu MMA borbu odradila je s tek 17 godina, a kroz srednju školu osvajala je državna prvenstva čak četiri puta. Njezina budućnost borkinje je toliko svijetla da ju je jednom prilikom posjetio i predsjednik UFC organizacije Dana White te ju pozvao da iskoristi "UFC Performance Institute" dok se priprema za svoje buduće izazove.

Protivnica joj je bila Jessica Link kojoj je to bila ujedno i četvrta profesionalna borba, te treći poraz sveukupno. Borba je završila atraktivnom polugom na ruci, a video pogledajte u nastavku članka.

Njezina najemotivnija pobjeda u karijeri bila je ona prethodna kada je u prvoj rundi osigurala pobjedu giljotinom, te odmah nakon toga potrčala svom ocu u zagrljaj. Koliko je mlada djevojka posvećena treninzima mogli smo vidjeti iz jednog njezinog intervjua u kojemu je opisala koliko je toga morala žrtvovati da bi bila tu gdje je sada.

"Nikada nisam bila na tulumu, samo na jednom kućnom druženju i samo na jednom plesu. Nedostaje mi ples, čak se ne družim s prijateljima. Nisam nikada probala niti energetsko piće. Sve sam žrtvovala, i sada mogu reći da je bilo vrijedno toga. Ljudi kažu kako je put do uspjeha usamljen."

Linker
20. travanj 2024 07:09