Ostalo

(VIDEO) Mark Hunt se u 49. godini života vraća u ring: ‘Novac je odličan, a ja volim izbijati zube‘

Mark Hunt 

 Steve Marcus/Getty images/Profimedia
Kaže da mu treba novac jer treba platiti sudske troškove spora s UFC-om

Veteran i istinska legenda borilačkog sporta, Mark Hunt se u 48. godini života vraća u ring. ‘Super Samoan‘, koji se trenutno nalazi u Phuketu, na Tajlandu, progovorio je o razlozima ponovnog povratka borbama i motivaciji iza toga. U emisiji ‘Fine Dining With Fighters‘ govorio je upravo o ovoj temi.

‘‘Nagovorili su me da izađem iz invalidskih kolica. Imam sudske troškove za platiti, sjećate se? Imam dosta s**nja za koja se trebam brinuti, djece za hraniti. Ali ja se volim natjecati, a nisam ni dugo. Još u meni ima vatre‘‘, rekao je Hunt.

Pitali su ga zbog čega se baš sad opet želi ponovno boriti, na što je odgovorio: ‘‘Izvagao sam argumente za i argumente protiv. Digli su me s kauča, pokušavam biti zdrav. Dobar novac, naravno. I sve je pod mojim uvjetima, bio sam sretan s ponudom, nema s**nja s tim. Za razliku od nekih us**nih kompanija s kojima sam se bavio.‘‘

‘‘Izvukli su starog čovjeka iz kolica, i htjeli su me iskoristiti zbog imena. Ja imam ime, znate? Čak i ako je staro ime, svejedno je dobro. Vraćam se jer želim izbijati zube‘‘, zaključio je Hunt.

Marka Hunta smo zadnji put gledali krajem 2020. godine u boksačkom meču protiv Paula Gallena. Poražen je jednoglasnom sudačkom odlukom, a to mu je bio drugi poraz u profesionalnom boksu.

Linker
19. travanj 2024 08:40