Ostalo

(VIDEO) Meksički MMA borac atraktivno nokautirao suca pa odšetao prema svom kutu

Lewis Byrne vs. Luis Gonzalez

 Screenshot (instagram)
Bizaran nokaut dolazi s MMA Supercup natjecanja između Irske i Meksika

MMA Supercup natjecanje je koje je svjetska MMA federacija (IMMF) pokrenula u suradnji s Brave FC promocije te je zamišljeno kao natjecanje MMA reprezentacija sastavljenih od mladih talentiranih boraca. Prva sezona je u tijeku, a do polufinala došli su Irska i Meksiko, odnosno Bahrain i Kazahstan. Upravo sa susreta Irske i Meksika dolazi zabavan, ali ne toliko bezazlen snimak.

U pitanju je borba predstavnike Irske Lewisa Byrnea i njegovog meksičkog protivnika Luisa Gonzaleza, a trenutak koji nam je svima zaokupio pažnju dogodio se na kraju runde, kad je Meksikanac pokušao atraktivan udarac, no očito ga nije dobro pripremio, budući da je završio na glavi suca borba. "Right in the temple", kako bi rekli komentatori. Što je još zanimljivije, Gonzalez očito nije ni shvatio da je pogodio suca pa je otišao prema svom kutu, s čuđenjem na licu gledajući zašto se sudac Scott Manhard nalazi na podu.

Sudac Manhard se oporavio i odsudio borbu do kraja te je na kraju podigao ruku borcu iz Irske, koja je u tom trenutku smanjila na 3:2, uz nezadovoljstvo njegovog meksičkog protivnika. Time je krenuo preokret koji je rezultirao pobjedom Irske 6:3

Meksiko će se, nakon ovog poraza, za treće mjesto nadmetati protiv Kazahstanaca, dok će Irce u finalu čekati Bahrain. Osim spomenute četiri reprezentacije, u turniru su još sudjelovale ekipe Oceanije, Arapskih država, Tajikistana i "Balkan Champs", momčad sastavljena od amaterskih boraca i borkinja iz Srbije, uz slovenskog teškaša Mihu Frlića.

Linker
20. travanj 2024 13:45