Ostalo

(VIDEO) Mike Tyson u dosad neviđenom izdanju: ‘Iron‘ Mike obukao se u kostim pčele i plesao

Mike Tyson

 Screenshot (sky Sports)
Legendarni boksač teške kategorije pokazao je svoju nježniju i humorističniju stranu

Mike Tyson jedna je od najkarizmatičnijih i najupečatljivijih osobnosti u povijesti borilačkih sportova. Legendarni boksač godinama je glasio za najstrašnijeg čovjeka na svijetu, a od ukupno 50 profesionalnih pobjeda, čak 44 upisao je nokautom.

Imao je ''Iron'' Mike teško djetinjstvo što se odrazilo i na njegov kasniji život. Na svome vrhuncu, bio je sklon raznoraznim incidentima, kako u ringu, tako i izvan ringa. Provođenja vremena iza rešetaka nije mu strano, ali Tyson se ipak smirio s godinama.

55-godišnji Tyson sada se bavi raznim stvarima, od vođenja podcasta pa do sudjelovanja u egzibicijskim mečevima. Unatoč poznim godinama, još uvijek je u treningu i zavidnoj formi. Sve to i dalje ga čini zastrašujućom pojavom, ali Mike Tyson pojavio se u dosad neviđenom izdanju.

Umirovljeni boksač gostovao je u showu popularnog Jimmyja Kimmela, a pritom je bio obučen u kostim pčele.

''Osjećam se divno (bee-utiful), divno, divno'', pjevao je i plesao Tyson u tom kostimu.

Mike se zapravo pojavio kao pomoćnik u Kimmelovom natjecanju u slovkanju (Spelling bee contest). Mnogi su ostali iznenađeni, ali i pošteno su se nasmijali na Tysona u ovakvom izdanju. Opaki boksač pokazao je kako se zna i našaliti na svoj račun.

Inače, početkom ovog mjeseca, Tyson je prozvan od strane Boba Sappa koji želi odraditi meč protiv njega. S obzirom na Sappove nastupe proteklih godina, dojam je kako bi ga Mike Tyson porazio čak i u ovom kostimu pčelice. Kultna izjava Muhammada Alija ''leti kao leptir, ubadaj kao pčela'', tada bi dobila još vise smisla, a Bob Sapp imao bi još jedan zanimljiv poraz u svom rezimeu.

Linker
24. travanj 2024 12:39