Ostalo

(VIDEO) Nismo sigurni želite li ovo pogledati: Mladi američki borac pretrpio je nevjerojatno težak lom noge

Jaime Mora (gornji) i Dylan Reischman (donji)

 Screenshot (twitter, Pelunaton)
Ozljede su sastavni dio borilačkog sporta, ali ovako teške ozljede ipak se jako rijetko događaju

21-godišnji američki borac Dylan Reischman imao je jedan od najgorih mogućih debija u MMA-u. Nakon četiri amaterske borbe (3-1-0), Reischman se odvažio na profesionalni debi, a sigurni smo da bi mladi borac najradije zaboravio svoj debi.

Naime, borac perolake kategorije sredinom druge runde pretrpio je nevjerojatno ružan lom noge, a do nezgode je došlo dok je pokušavao obraniti pokušaj rušenja od strane protivnika Jaimea More.

Mora je zaključao ‘‘body lock‘‘, podigao je Reischmana, a mladi Reischman vrlo je nezgodno pao. Težina njegovog, ali i Morinog tijela izvršila je silu na njegovoj nozi koja je završila pod nezgodnim kutem, a način na koji je noga puknula uistinu je jeziv. Zvuk samog prijeloma također je zastrašujuć i ne preporučamo ovaj video onima koji teško podnose ovakve stvari.

Mora i sudac nisu odmah shvatili što se dogodilo, ali Reischman je jasno dao do znanja da se ozlijedio, a kost njegove potkoljenice gotovo pa je probila kožu ispod koljena. Tako je Reischman upisao prvi poraz u svojoj karijeri, ali poraz je zasigurno puno manje bolan od same ozljede. Upitno je hoće li se ovaj mladić ikada više baviti MMA-om, a mi mu svakako želimo brz oporavak. Inače, borba se održala u Miamiju pod okriljem Combate Global organizacije.

Jaime Mora pobjedom nad Reischmanom upisao je drugu pobjedu u svom drugom profesionalnom nastupu, ali vjerojatno niti njemu samom nije drago što je do pobjede došao na ovakav način.

Linker
02. svibanj 2024 21:49