Ostalo

(VIDEO) Novi problemi za UFC-ovu legendu: Pogledajte kako je izgledalo uhićenje B.J. Penna

B.J. Penn
 Hawaii Police Department (screenshot)
Bivši UFC-ov prvak 2021. godinu otvorio je s novim neprimjerenim ponašanjem

Legendarni B.J. Penn, kojeg se nekoć smatralo jednim od najboljih MMA boraca svijeta, uhićen je još u subotu 23. siječnja na Havajima zbog sumnje da je upravljao vozilom pod utjecajem opojnih sredstava.

Vijest je to koju je potvrdila i tamošnja policija uz dodatak da je Penn nakon ispitivanja pušten na slobodu, ali da je istraga oko ovog slučaja još u tijeku.

Penn je uhićen u poslijepodnevnim satima nakon što je policija dobila prijavu o nesmotrenoj vožnji po jednom poslovnom imanju smještenom u mjestu naziva Honoka'a.

Po dolasku na mjesto događaja, policija je preko svjedoka saznala da je Penn stigao na navedenu lokaciju u sivom Toyotinom kamionetu, navodno se glasno obraćao tamošnjim zaposlenicima, a kasnije je imanje napustio "neopreznom" vožnjom.

Kako piše MMA Junkie, u trenucima dok su policajci razgovarali s vlasnicima poslovnog objekta, ugledali su 42-godišnjeg Penna kako se vraća na imanje. Kontaktirali su ga i potom uhitili zbog upravljanja vozilom pod utjecajem opojnih sredstava.

U međuvremenu se pojavio i video Pennovog uhićenja koji je prepun neprimjerenih dovika...

Ovo nije prvi puta da legendarni MMA borac ima problema sa zakonom, a jedan od najsvježijih njegovih incidenata dogodio se prošle veljače kada je također bio povezivan s vožnjom pod utjecajem opojnih sredstava.

Bivši prvak u lakoj i velter kategoriji nije se natjecao u UFC-u još od svibnja 2019. kada je u meču s Clayom Guidom doživio sedmi poraz u nizu, a do raskida suradnje s vodećom MMA promocijom došlo je nakon što se u javnosti pojavio video ulične tučnjave u kojoj je sudjelovao pretprošle godine.

Linker
17. travanj 2024 06:39