Ostalo

(VIDEO) Obitelj, a ne tim: Pogledajte kako su Ngannouovi treneri u suzama prišli Francisu nakon sinoćnje pobjede

Francis Ngannou i Dewey Cooper

 Screenshot (x, Pfl Mma)
Nema ni godinu dana otkako je Francis izgubio 15-mjesečnog sina, a u istoj godini vratiti se sportu i na ovakav način debitirati u novoj organizaciji, mogu samo oni koji su navikli na životne udarce

Čak i ako ovaj sport pratite jako dugo, vrlo vjerojatno nikada niste vidjeli toliko emocija u kavezu nakon neke borbe. Francis Ngannou sinoć je svladao Renana Ferreiru prekidom u prvoj rundi i tako uspješno debitirao u PFL-u, no glavni fokus ipak je na onome što je nakon meča uslijedilo.

Svi jako dobro znate da je Ngannou ranije ove godine izgubio sina koji je imao tek nešto preko godinu dana, a tu bol nemoguće je opisati. Bilo je upitno kakav će se Ngannou vratiti, prije svega psihički, no ‘‘Predator‘‘ je pokazao da može i da je naumio pobijediti i to posvetiti svom sinu.

Međutim, scene koje su uslijedile neposredno nakon pobjede, jednostavno nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. Francis je prvo uzeo nekoliko trenutaka i sjeo uz kavez, pokušao je probaviti to što se upravo dogodilo, a onda je u kavez ušao njegov tim. Treneri Dewey Cooper i Eric Nicksick u suzama su prišli Ngannouu, a tu emotivnu scenu ne vrijedi opisivati riječima, tako da je najbolje da ju pogledate OVDJE.

Teško je na sve ovo dati neki suvisao komentar. Nema ni godinu dana otkako je Francis izgubio 15-mjesečnog sina, a u istoj godini vratiti se sportu i na ovakav način debitirati u novoj organizaciji, mogu samo oni koji su navikli na životne udarce. Francis se trudio, i u tome uspio, da od svega toga ne napravi tužnu priču, nego priču koja će motivirati i pokrenuti svakoga.

Sada nam ostaje za vidjeti kada, gdje i protiv koga će Francis odraditi svoj sljedeći nastup pod okriljem PFL-a, a to jedva čekamo!

Linker
20. listopad 2024 14:28