Ostalo

(VIDEO) ‘Ovo je tako teško‘: Emotivni Alex Pereira posjetio je oboljele od raka i nije mogao suspregnuti suze

Alex Pereira u suzama

 Screenshot (youtube, Alex Pereira)
Prvak UFC-ove poluteške kategorije uljepšao je dan djeci oboljeloj od raka

Prošli mjesec pisali smo vam kako je Alex Pereira posjetio djecu oboljelu od raka. ‘‘Poatan‘‘ je tada bio u Australiji i uspio je izdvojiti dragocjeno vrijeme kako bi pružio podršku oboljeloj djeci.

Trenutno ponajveća MMA zvijezda sigurno je uljepšala dan mladim borcima, a mnoge je oduševila kratka snimka koja je pokazala kako Alex Pereira šiša mladog zaljubljenika u Muay Thai.

‘‘Posjetio sam bolnicu oboljelih od raka, a ovaj dječak trenirao je Muay Thai sve dok ga rak nije spriječio da se nastavi baviti time.‘‘, napisao je Pereira putem Instagrama.

Nedugo nakon posjete Australiji, Pereira je morao otputovati za Las Vegas. ‘‘Poatan‘‘ je pristao uskočiti na ‘‘short notice‘‘ kako bi spasio UFC 303 event. Jiri Prochazka također je sudjelovao u spašavanju tog eventa, a u njihovom drugom međusobnom obračunu Pereira je upisao drugu pobjedu nokautom. Bila je to velika pobjeda Alexa Pereire, ali dojam je kako je Pereira još veću ‘‘pobjedu‘‘ upisao posjetivši spomenutu bolnicu.

Naime, na Alexovom YouTube kanalu objavljen je video koji traje 14 minuta i detaljno pokriva ‘‘Poatanovu‘‘ posjetu djeci oboljeloj od raki. Vidljivo je koliko je njegov dolazak značio svoj toj djeci. Pereira im je donio poklone, omogućio im je da drže UFC-ov pojas i sve su obilježili zajedničkim fotografiranjem. Osmijesi na licima sve te djece dovoljno govore.

Najdirljivije scene ipak su one u kojima Alex Pereira šiša gore spomenutog dječaka koji je nekoć trenirao Muay Thai. Dječak je istaknuo kako će svakako ostati bez kose tijekom liječenja i odlučio je riješiti se svoje kose prije nego kosa nekontrolirano počne opadati.

‘‘Alexe, hoćeš li obrijati moju glavu? Svakako ću izgubiti kosu, a ako netko mora obrijati moju glavu, volio bih da to budeš ti.‘‘, bilo je pitanje mladića kojem je Pereira ispunio želju.

No, Alex Pereira vrlo je emotivno reagirao šišajući tog dečka. Nije ‘‘Poatan‘‘ mogao suspregnuti suze, a posebno ga je pogodila spoznaja da je on sam otac dvojice dječaka koji su slične dobi kao dječak kojeg je Pereira pristao ošišati.

‘‘Imam dvojicu sinova i zahvalan sam Bogu. Ovo je teško, čovječe.‘‘, rekao je Alex, zatim se rasplakao, a onda je uslijedio dirljivi zagrljaj Pereire i oboljelog dječaka.

‘‘Upravo držim pravi UFC-ov pojas. Jednog dana ću osvojiti ovaj pojas.‘‘, rekao je dječak vidno motiviran dolaskom Alexa Pereire.

Tekst možemo okončati zaključkom kako je Alex Pereira napravio zbilja veliku stvar i obradovao je mnoštvo male djece kojima je život jako rano donio veliku borbu. Nadamo se da kako im je dolazak Alexa Pereire dao dodatnu snagu da se bore protiv teških bolesti i svima želimo brz i uspješan oporavak.

Dirljivi i vrlo lijep Pereirin videouradak možete pogledati ispod ovog teksta.

Linker
31. kolovoz 2024 04:22