Ostalo

(VIDEO) Pitbull ‘leg kick‘ udarcem završio de Souzu, Koreshkov zaustavio Larkinov niz od osam pobjeda

Patricky Pitbull

 Dan Cooke/Alamy/Alamy/Profimedia
Novi protivnik Pitbulla nije se dobro proveo

Nakon što je A.J.McKee bio prisiljen odustati od borbe protiv Patrickyja Freire radi stafilokok infekcije, ‘Pitbull‘ je dobio nešto lakši posao protiv zamjenskog protivnika Roberta de Souze. U četvrtfinalu grand prix turnira lake kategorije, ‘Pitbull‘ je metodički lomio de Souzu sve dok ga nije konačno završio, i to na nesvakidašnji način.

Ključan je bio ‘leg kick‘ nakon nešto manje od jedne minute u trećoj rundi, a sudac je zaustavio borbu kada je ‘Pitbull‘ počeo s dodatnim ‘ground and pound‘ udarcima. Ovom pobjedom vratio se na pobjedničke staze nakon prošlogodišnjeg poraza od Usmana Nurmagomedova. Tim porazom Patricky je ostao i bez pojasa lake kategorije i nije uspio upisati niti jednu obranu.

Andrey Koreshkov se vratio nakon godinu dana i upisao vrijednu pobjedu protiv Lorenza Larkina. Ovo mu je bila peta pobjeda u nizu, a upravo Larkin je bio posljednji koji ga je porazio. Tako da mu je Koreshkov sada revanširao i usput prekinuo Larkinov niz od osam uzastopnih pobjeda. Odluka sudaca bila je podijeljena, a možda ćemo u budućnosti imati priliku gledati i njihovu trilogiju.

Koreshkov je već imao jednu trilogiju, i to protiv Douglasa Lime. U karijeri je pobijedio i neke respektabilne protivnike kao što su spomenuti Douglas Lima, Benson Henderson, Lorenz Larkin, te Vaso Bakočević. Rezultate čitave priredbe pročitajte u nastavku članka.

Bellator x RIZIN 2 rezultati:

Patricky Pitbull def. Roberto de Souza via TKO, R3
Kyoji Horiguchi vs. Makoto Takahashi - ‘No Contest‘ (NC), slučajan ubod prstom u oko
Kana Watanabe def. Veta Arteaga via jednoglasna sudačka odluka
Magomed Magomedov def.. Danny Sabatello via submission (giljotina), R1
Andrey Koreshkov def. Lorenz Larkin vid podijeljena sudačka odluka

Linker
06. svibanj 2024 00:25